• ilk üç bölümüyle beni dumur etmiş dizidir. tipik gençlik dizisidir (ki kötü bi şi değil) diye açtım, twin peaks etkileşimli, sinematografisi aşmış, mükemmel bi postmoderen gençlik epiği karşıma çıktı! geriye kalan bölümleri izlemek için dakikaları iple çekiyorum. göndermeleri, metaforları, diyalogları, müziği, oyuncuları her bi şeyi hayranlık uyandırıyor. umarım her tiki bi gün veronica mars'a dönüşür diye sözlerime son vereyim...
  • herkes gibi küçümseyerek izlemeye başladığım dizi. şimdi tv karşısında oturup cips kola kilit modunda izliyorum. henüz ilk sezonunu izleyen biri olarak üç sezon devam ettiğini bilmek güzel;bu demektir ki daha bir sürü bölüm var izleyecek.
  • kalktim amerikalara geldim, gunu gunune izleyeyim diye, lakin o ara verdi.
    beni mayis ayina kadar bekletecek olan dizi. yeni bolumu 1 mayis'ta yayinlanacakmis...
  • eger 4. sezonu yayinlanacaksa birkac yil atlayarak veronica'nin fbi yillari ile devam edecek olan dizi.. cw ile pazarliklar hala devam edip sonuc bir turlu aciklanmayip dizinin fanatikleri hasta ediliyor..

    yillar sonra gelen edit: tutmayan 4. sezonun teaser'i icin: http://www.youtube.com/watch?v=6xv5p_bndjs
  • üçüncü sezonunun the bitch is back isimli 20. bölümü ne yazık ki dizinin son bölümüdür. her ne kadar üçüncü sezon ilk iki sezonun (özellikle ilk sezonun) yanında sönük kalsa da, bitirme kararı üzmüştür. elveda veronica.
  • rating canavarina kurban edilmis sahane dizilerin sonuncusu. bunlarin atababasi twin peaks idi.
  • bizim liseyde okusaydi da platonik asik olsaydim dedigim karakter.
    yayindan kaldirilmasindan dolayi kanal yoneticilerine etmedigim kufur birakmamistir. dizinin fanatikleri, abd'deki bulabildikleri butun mars(hani su tadi twix'ten daha iyi olan.) cukulotali gofretleri(teknik olarak gofret olmayabilir ama anladiniz.) cw kanalina gondermistir. bu gofreti yapan sirket(snickersyamulmuyorsam) uretimi 2 sene once durdurdugu icin sadece toptancilarda kalmis,ama insanlar onlardan alip gondermisler. benzeri bir kampanya jericho dizisi icin (bu dizi icin dizi fanatikleri yayinci kanala fistik gonderdiler)ise yaradi 8 bolum daha cekicekler.
  • hergün özlediğim dizi.
hesabın var mı? giriş yap