• bir erkek adi, gavurca hüdaverdi anlamina geliyor sanirsam.
    koca adamda bile acaip duran böyle bi adi bebege nasil koyarsiniz orasi muamma, ismi wentworth olan bi bebegi nasil seversiniz orasi baska bi muamma..
  • bebeklerini bilemem ama erkeklerine bayıldığım isimdir.
    (bkz: wentworth miller)
  • bu ismi verdiginiz cocuk, kendi adini halasinin adindan sonra ögrenir..
    eger halasinin adi da adelheidienne falan degilse tabii.
  • baya bildigin dizi. 2. sezonu bile var. hapishane dizisidir http://www.tvrage.com/wentworth
  • (bkz: oz) dizisinin kadın versiyonu.
    elbette onun kadar olamaz ama yoklukta gideri olan bir dizi.
  • gercekten oldukca surukleyici bir dizi. 2 sezonu bitirdim, 3. ye baslamadan bir soluklanayim dedim, cunku baslayinca duramiyorum.
    izlerken hep keske turkiye'de de boyle gercekci diziler cekilse diye dusundum, o kadar cok cesitte insan profilleri sunuyorlar ki insan hem oyunculara hem senaryoya hayran kaliyor. bir de herkesin hikayesinin paralel ilerleyisi cok guzel, boylece hic sikilmiyorsun.
    bu arada yeni bir sac kesimi dusunenlere franky'nin modelini tavsiye ederim, oldukca basit ve modern bir kesim.
    [http://resources1.news.com.au/…125-0ad81a58de5e.jpg http://resources1.news.com.au/…125-0ad81a58de5e.jpg]
  • avustralya yapımı, güç ve zayıflık konularının güzel bir şekilde harmanlandığı, başarılı bulduğum kadın hapishane dizisi. umutlu değildim başlarken. önyargılıydım biraz sanırım fakat diziyi birkaç gün içinde bitirmiş bulundum. karakterleri ve işlenişi sağlam kanımca. bir anda içine çekti dizi beni diyebilirim.

    empati uyandıran sahneleri, türü gereği çok fazla. adaptasyon sürecinde yaşamış oldukları psikolojik hezeyanlar muazzam. bu nedenle izlerken müthiş keyif alıyorum. eğer başlayıp başlamama konusunda fikir sahibi olmak için bakınıyorsanız, durmayın derim. zira arkadaşlara haber saldım başlamaları adına.

    pek anlamam görüntü işlerinden ama çekimler de çok hoş görünüyor. kamera teknikleri vb. farkediyorsunuz bunu en azından.

    --- spoiler ---

    bea'nin ilk bölümde hapishaneye getirilişi ve sonrasında "queen bea" olmak üzere getirilişindeki o devasa karakter/kişilik değişimi görülmeye değerdi.

    --- spoiler ---
  • --- s3e12spoiler ---

    3. sezon finali itibariyle korkunçlu karı ferguson'dan yine kurtulamadık. 4. sezonda çarşı çok fena karışır.
    --- s3e12spoiler ---
  • avustralya'nın parmaklıklar ardındasıdır. orange is the new black'ten sonra başladım gerçi onun tadını alamadım ama pişman oldum da denilmez. oitnb'e göre daha fazla dram ağırlıklı.
hesabın var mı? giriş yap