• aksiyonu bol, eğlencelik oyun. sadece çözünürlük ayarlama olayı kötü olmuş. aa ve texture kalitesi eksikliği var.. ama yine de grafikleri göze hoş gelmekte.
    son sürat giderken diğer arabalara hoplama, arkadan gelen araca ateş etme gibi çeşitli atraksiyonlarıyla, bir gta 4 olamasa da en azından bir şans verilmeli.
  • frank grillo'nun yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği aksiyon filmi. nicolas winding refn'in drive'ının ve steven knight'ın locke'ının karışımı. iki filmden de kopyaladığı şeylere birkaç bir şey daha ekleyerek oluşturulmuş. mesela: drive'ın sürücüsü ya da onun da esinlendiği clint eastwood'un westernlerdeki karakterleri gibi bu filmin de antikahramanı isimsiz, wheelman diye anılıyor. diğer benzerlik karakterin konuşmak istememesi. başta shea whigham karakterle "eastwood musun?" deyip dalga geçiyor. zaten sonra wheelman susmak bilmiyor. drive'dan aldığı diğer şeyse wheelman'in tanımadığı kişileri bankaya soygun için götürmesi. drive da öyle başlıyordu hatırlanırsa. locke'a gelirsem... onunla benzerliğiyse 80 dakikanın 70'inin arabada geçmesi, kameranın arabanın dışına pek çıkmaması, en az 65 dakika boyunca sadece wheelman'in kamerada gözükmesi. hatırlanırsa locke'ın da tamamı arabada geçiyor ve sadece tom hardy gözüküyordu. bu sürenin tamamını telefon konuşmalarıyla geçirmesi de locke'tan alınmış. kısacası iki filmden bir şeyler alınmış ama iki filmin de kalitesine erişilememiş. sıradan, vasat ama eğlenceli. 80 dakika oluşuyla izlenmeyi hak ediyor bence.
  • 3 kasa bmw'si ile kotu adamlarla savasan kahramanimizin oykusu. tavsiye edilmez. zaman kaybi yaratan film...
  • izleyeyecek film veya dizi bulamamışsanız oturun izleyin. orta halli bir film. kurgusu da idare eder.
  • frank reisin rolünün hakkını vererek oynadığı aksiyonu bol lakin senaryoda soru işaretleri barındıran filmdir.
  • kamerası kurgusu ile gayet gideri olan aksiyon filmi.
    sonu ters köşe yapar diye umdum ama olmadı malesef.
  • netfilix'te eleştirmenlerden tam not alan filmlere koymuşlar. oradan izlediğim filmler iyi çıkıyordu genellikle ama bu film tamamen zaman kaybıydı. sırf netfilix yapımı diye yüksek not vermişler. izlemeyin bence, berbat film
  • beğendim. aksiyon dozaji tam kıvamında tutturulmuş. hatta filmi hiç sündürme politikası gutmedikleri için sanırım süresi 80 dakika falan.

    aksiyon yapacağım diye sabaha kadar kovalamaca sahnesi yok. filmde senaryo veya mantık hatası yok. karaktere ne vaadediliyorsa o yerine geliyor. filmdeki oyuncuların tepkisini çok beğendim hani gerçekte olsa nasıl tepki verilirse öyle tepki verilmiş. bunun yanında film tam anlamiyla vaadettiğini veriyor.

    son olarak ayni türde filmler olmasa da tek mekânda geçmesiyle benzerlik taşıyan bi film daha önereyim. bu filmi seven tom hardy'in locke filmini de beğenir. 10 üzerinden 8 puan.
  • bol bol 6 silindir dinlemek istiyorsanız güzel netflix filmi, ancak senaryo biraz daha detayli olabilirdi
    (bkz: bmw e46)
hesabın var mı? giriş yap