• tek benzer yanlarının ikisinin de soyadlarında "u" harfi bulunmasıdır.
  • muhteşem karşılaştırma. winston churchill hakkında zamanında ibne iddiaları vardı. lordlar kamarasında herkes bıyık altından gülerdi churchill'e ibne olduğunu düşündüklerinden. onun bu iddialara verdiği cevap ise. "biz ülkeyi kıçımızla yönetmiyoruz" olmuştur. ancak sayın ahmed davidson'un hakkında benzer iddialar olmasa da dış politikayı neresi ile yönettiğini sizin takdirinize sunuyorum.
    ayrıca churchill'in soyu dukes of marlborough'a dayanmaktadır. birleşik krallığın en soylu ailelerinden birinden gelmektedir. bembeyaz ingilizdir. ahmet abi aslında kara budun yörük çocuğudur. sonradan new ottoman muhteşem retczep hanedanlığına katılarak soylu olmuştur.

    churchill'in sinirleri alınmıştır herkes test edip onaylayabilir, ahmet abi'nin sinirleri davul derisi gibi gergindir aman kimse sınamaya kalkmasın dünyayı başımıza yıkar.

    churchill'in ingilteresinde topraklarında güneş batmazken, davutoğlu dış politikasında döneminde kara bulutlardan hiç güneş görülememiştir güzel vatanımızda.

    ahmet abi stratejik derinlik, değerli yalnızlık, akıllı mazlumluk, ishalik kabızlık, gibi çok önemli politikaları dünya literatürüne kazandırmıştır. churchill ise sade adamdır, sadece ülkesine kazandırdıkları ile anılır. dünya zikinde değildir.

    ahmet abi ince nurettin reçber bıyıklıdır tam badem değildir, churchill sinek kaydı asla sakal ya da bıyık bırakmaz.

    churchill papyonludur, ahmet abi bazen kıravat bazen serbest nazım.

    churchill süleyman demirel tarzı foter giymekten hoşlanır, davutoğlu namaz kılarken beyaz fes takar.

    churchill cohiba puro yanında scotch viskiye bayılır, davutoğlu ayran yanına konya usulü etli ekmek sever.

    churchill mareşaldir, ahmet abi miralay.

    (bkz: nihat doğan'ı bertrand russel zannetmek)
  • üzülerek belirtmek gerekirse, aston martin ile anadol'u karşılaştırmak gibidir.

    biri bütün dünyayı parmağında fırıl fırıl oynatmış diğeri ise üniversitede kalıp romantik dış politika kitapları yazması gerekirken koca ülkeyi bok çukurunun içine sokmuş...

    neyin karşılaştırması hacı?

    üzücü, gerçekten üzücü...
hesabın var mı? giriş yap