• işlerimizi elimizden aldınız aç kaldık, dairelerimize ve topraklarımıza çöktünüz barınamaz olduk, çağdaş ve batılı ilerleyişimizi baltalayıp ortaçağa döndürdünüz, şimdi de kadın ve kızlarımıza mı saldırıyorsunuz? nerden geldiyseniz oraya dönün!

    istanbul da yaşanan menfur olaydır. tık

    edit: teyide muhtaç haberler ve bazı yazarlara göre failin filistin asıllı olduğu, 2020 yılında da benzer bir suça karışıp serbest bırakıldığı bildirildi. mülteci mi, geçici koruma altındaki göçmen mi, turist mi, belki de 3 kuruşa vatandaşlık verdiğimiz biri mi belli olmadığı için haberdeki ifadeyle başlık yabancı uyruklu olarak açılmıştır. son olarak kadın istismarı tecavüzü ve girişimini de kapsayan bir ifadedir ve alçakçadır. burada
  • ya sizin ülkenin kendi sapığı yetiyordu size sanki, niye dışarıdan biraz daha getirttiniz ki? cinsel açlığın afrikasına fazladan arap, afgan, suri falan almanız çok mantıklı olmadı gibi.

    neyse, siz bilirsiniz tabii. siyasal islamcılara oy vermeye devam edin.
  • orospu piçi seni.
    kıskıvrak yakalayan keşke ben olsaydım.
  • sonra diyorsunuz ki kadınlar bir erkekle tek başına asansöre binmiyor!

    ışte bunun gibi sebepler yüzünden. ister türk olsun ister yabancı ülke kadınlar için cehenneme döndü.
  • ver bakalim agirlastirilmis muebbet kalir mi turku yabancisi. yok ama verilmez verilirse napacak bunlar? nerden cikacak bu sapkinliklar? birilerinin kurban olmasi lazim. kurbanlar da kadinlar cocuklar ve hayvanlar. herkes sussun. devam

    edit:
    bir kac mesaj aldim. sizlerle paylasmak istiyorum ki durumun vahimligini gorun.
    e sen tecavuze muebbet verirsen adam oldurmeye de aynisini vermen lazim yani adam tecavuz edip birakmaz bi de oldurur nasil olsa cezasi ayni.
    bir de mantiksizlikla beynimi calistirmamakla suclanmisim. eskiden eksi sozluk yazariyim diyince aaa bu kulturlu egitimli bilgili kendini gelistirmis bir birey denirdi. suan mi? agzindan tukurukler cikan kuduz kopeklerle iletisim kuruyor gibi hissediyorum. ben diyorum ki ceza oyle bir caydirici olsun ki asansore basbasa binmeye cesaret edemesinler. birak etegini acip tecavuze kalkmayi 10'kat olsa da yurusunler. adam diyor ki beynini calistir. pardon. beynimi calistiramadim. affediniz sizin gibi dusunemedim. tecavuz edeyim bi de oldureyim ayni cezaymis. vallahi hic dusunemedim.
    vay ki ne vay.
    annenizin karinizin kardesinizin cocugunuzun basina geldiginde e buna cok ceza verdiniz adam mi oldurmus ya alt tarafi tecavuz muebbet olur mu? ayiptir.oldurseydi verirdiniz buna bu cezayi 6 ay yeter diyebilirsiniz. umarim diyebilirsiniz sevgili beynini calistiran yazarlar.

    edit:
    “en gereksiz adam” dan aldigim mesaj.

    “altı üstü götünü elleyebilmiş. gece 04.30 mini etekle gezen kızın kafasında bira şisesi kırıp tecavüz etmemiş ki. kız zaten dünden razı amk sikişmeye”

    evet bu mesaji da gorduk. gayet ifsa edicem edicem ki siktirip gitsinler.
  • kansız şerefsiz. artık küfürlerim de tükendi.inanın ki bu tipler yüzünden çakı ve göz yaşartıcı sprey ile dolaşıyorum artık.
  • yol geçen hanı adlı ülkede olağan bir durumdur. siyasal islam sağ olsun.
  • yabancı uyruklu nedir ya? sanki norveçli alman falan, düpedüz şuna mülteci desenize. anahaberlerde de durum aynı, mülteci suriler diyemiyorlar
  • muhtemelen tecavüz etmeye çalıştığı kız ve ailesinin ödediği vergilerle bakılan sapığın gerçekleştirdiği olay. bir de kaçarken kıza tekme atıyor. sinir krizi geçirmemek elde değil.
  • beni en çok çıldırtan şey bu ve bunun gibi şeref yoksunlarının buraya gelip bu kadar rahat edebilecek cesareti bulması.bu cesareti onlara veren nedir.
hesabın var mı? giriş yap