• marksizm akımını kimine göre ise dinini benimseyen insanların yapması gereken durumdur. ek olarak, çin nüfusunun yaklaşık yarısı kendisini ateist olarak tanımlıyor. kendinizi yabancı hissetmezsiniz. türkiye’de ateist olanlar size yakın olan avrupa değil çindir. yallah doğuya.

    çin’i kendi ülkeniz gibi benimsemeniz çok kolay olacaktır çünkü ekşi’de eleştirdiğiniz ve düzelmesini istediğiniz birçok şeyi çinliler gerçekleştirdi.

    ilk olarak, çin her uygulamanın muadilini yaptı/yapıyor. yani tüm bilgileriniz sadece ve sadece sizin yaşayacağınız yeni vatanınızda toplanıyor. faşist zihniyetinize de uyuyor. facebook, twitter, instagram, whatsapp ve tüm benzer uygulamalar yasaktır. amaç bilgi başka yerde toplanmasın.

    iki: ezan sesi veya çan sesi duymazsınız.

    üç: dayanamadığınız ezan, çan seslerini geçtim, ibadet edeni görürseniz hapise attırabilirsiniz.

    dört: iş gücü arttı. iş bulabilirsiniz.

    sonuç olarak, sizin hakkınız çin'dir, batıdan uzak durun
  • şu an varya adamların ticaret, turizm hammadde gücünü tüm dünya bildiği için kimse ne çin istikametine uçuşları geçici bir süre durduruyor ne de çin istikametinden gelen uçuşları kontrollü bir şekilde kabul etmeyi göze alabiliyor. herkes salağa yatıyor göt korkusundan, umarım bu gelenlerde yoktur diye üç buçuk atıyor. bir efsane derki çinliler birlik olup bir zıplasa tüm dünyada deprem olurmuş, tabi laaa.
  • sözlüğün yeni arabistan'ı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen çin halk cumhuriyeti'ine başarılar diliyorum.

    t:sosyal medyada ve ekşi'de yavaştan oluşmaya başlayan "niye ırkçılık yapıyorsunuz?onlar da insan.virüsün nereden çıktığı önemli değil..."ayarında çinli arkadaşlara yedikleri bilumum y.y.u.k.*'dan ötürü verilen tepkiye karşı savunan ekşicilerin yüzüne vurulması muhtemel bakınız.

    siftahı ben yapayım:

    yallah çin'e
  • kimilerinin yuzune yuzune soylenmesi elzem olan slogan. benden de gelsin;
    (bkz: yallah çin'e)
  • bugünlerde ateistlere bolca hatırlatılması gereken hede. ne olsa fikirdaşları orada.
  • ateizm ile çin'i bağdaştıran zeka yoksunu müslümanların sarf ettiği boş cümle
hesabın var mı? giriş yap