• özgürlüğe kavuşmanın çığlık çığlığa söyleniş biçimi. mesela işten ayrılmışsınızdır artık ne patron dırdırı ne işe geç kalma sendromu ne de iş yetiştirme stresi var. artık işten akşam dokuzlarda da çıkmıyorsunuz. sıcacık evinizde yan gelip yatıyorsunuz gazeteler çaylar geliyor..ayaklarınızı uzatıp tv izliyorsunuz film izliyorsunuz. kafanıza göre takılıp günün tam ortasında sahile inip koşabiliyorsunuz...canınız isteyince sokakta satılan ekmekarası balık yiyebiliyorsunuz hem de bol soğanlı. tatil yapmak için artık sadece haftasonunu beklemiyorsunuz bütün günler sizin. arkadaşlarınızla kayak planları yaparken "ben gelemem" havasına girmiyorsunuz. kimse size karışmıyor karışamıyor. çünkü artık sadece ve sadece patron sizsiniz...
  • her kendini özgür zannetme/hissetme de sonunda kendisini yalanlayıp bayacağı için çoğu kişiye gaz bir söz öbeği gelse de yalandır..insan hep özgürdür çünkü..ama bulunduğu konumda hep bişeylere bağımlı hisseder kendini..
    sevgiliden ayrıldıktan sonra erkeklerde 'yaşasın özgürüm artık gelsin manitalar' şeklinde vuku bulur,ayrılan kızlar ise 'i will survive' şeklinde gezinir..gülünçtür..
hesabın var mı? giriş yap