• yaşlı, kanser hastası, başörtülü kadına yapıldığı iddia edilen çok enteresan, ibretlik bir saldırı. gerçek kesit devam etseydi canlandırılabilirdi. akit gazetesinin haberine göre:

    edit: son gelen bilgilere göre mağdur aynı zamanda hamile, engelli ve gaziymiş.

    "24 haziran akşamı aşırı hızla kullandığı otomobiliyle 61 yaşındaki e.e. adlı yaşlı kadına çarpan c.a. isimli saldırgan, çarpmanın şiddetiyle yere yığılan yaşlı kadınının üzerine yürüyerek, önce tehditler savurdu sonra da darp etti. ilaçlarla ayakta zorlukla durabilen kanser hastası kadına tekme tokat saldıran azgın saldırgan; yaşlı kadının başörtüsünü çekerek, “her şey çok güzel olacak. bize bir şey yapamazsınız” diyerek nefret saçtı.

    öfkesini kontrol edemeyen ve gözünü hırs bürüyen saldırgan, kanser tedavisi gören kadınının yanında bulunan diğer yaşlı kadına da saldırarak linç girişimini sürdürdü. chp zihniyeti tarafından saldırıya uğrayan yaşlı kadın, devlet hastanesine giderek darp raporu aldı, ardından da polis merkezine giderek gözü dönmüş saldırgan ile ilgili suç duyurusunda bulundu. haliç polis merkezi’ne başvuran e.e., olayı şöyle anlattı: “24 haziran günü saat 19:00 sıralarında cenaze taziyesine aile yakınlarım ile beraber gittim. daha sonra görümcem s.e. ve komşum f.a. ile beraber cenaze taziyesinden çıkarak sokak içerisinde ikametimize seyir halindeyken bir araç köşeden hızlı dönerek bana çarptı ve ben yere düştüm. daha sonra bana çarpan aracın hızla olay yerinden uzaklaştığını gördüm. görümcem s.e. kaçmaya çalışan aracın plakasının fotoğrafını çekmeye çalışırken, araç olduğu yerde kaldı.

    sokak içerisinde seyir halindeyken arabanın kendisine çarptığını ve ne olduğunu anlamadan saldırganın kendisini darp etmeye çalıştığını ifade eden yaşlı kadın, şunları söyledi: “aracın içinden inen c.a. isimli kadın, görümcemin elindeki telefona vurdu. sonra benim üzerime yürüyerek yüzüme tokat attı ve başörtümü başımdan çekerek saçlarımı çekti ve karnıma tekme atarak, “senin ağzına s*çayım. burası bizim mahalle. her şey çok güzel olacak. bize bir şey yapamazsınız” dedi. ben kendisine kanser hastası olduğumu bana dokunmaması saldırmaması gerektiğini söylememe rağmen kendisi bana saldırmaya devam etti. yine görümcemin üzerine yürüyerek kendisini itekledi ve görümcem yere düşerek kafasını duvara vurdu. daha sonra çevrede bulunan vatandaşlar bize saldıran c.a’yı uzaklaştırdı. ben bana saldıran ve bana hakaret eden c.a. isimli şahıstan şikayetçiyim” dedi.

    akit linki
  • rica ediyorum en iyi ihtimalle kıç bile silinmeyecek bir paçavranın her başlığını buraya taşıyıp gündem haline getirmeyin.

    hiçbir yazılı ve görsel kanıt barındırmayan, klasik akit haberlerinden birisidir.
  • adamın üstü çıplak ve deri pantolon da giyiyor muymuş?
    görüntüler de vardır kesin. ben seyrettim diyen gazeteci de çıkar ortaya.
  • adı ile müsemma ak it diye okuyunca gerisini okumaya değer bulunmayan başlıklar.
    yalan dolan talan iftira . öyle bir şey olmuşsada onu yapanlar yüzde binbeşyüz akepelilerdir
    olay soysuz'ca üretilmiş bir projedir.
  • deri pantolon giyiyorlardı başörtülü bacımızı yere düşürüp üstüne işediler gibi o salakça haberlerinizi gördü bu gözler, hatta o dönemde görüntülerinde olduğunu söylediniz fakat bir türlü o görüntüleri göremedik. çünkü yalancısınız ve aşağılık haberlerle dağılan akp seçmenini konsolide etmek için aynı filmi bugün yine oynattığınızı biliyoruz ama bu aşağılık haberlerinizde deri pantolon giyenlerin üstüne işemesi, dövmesi, vurması, başörtüsünden çekip düşürmesi, yaşlıya el kaldırmaları gibi abuk sabuk şeyleri kullandıkça sizin ne kadar sapık ve problemli insanlar olduğunuzu satır aralarından görebiliyoruz.
  • birde allah kuran çarpsın yaşandı derlerse tam inanacaz :))
  • yerli ve milli nobel yapılırsa edebiyat alanında ödülü kapar.
  • deri giysili ve zincirli hatta kamçılı olmaları muhtemeldir.
  • nice kurgu, serin hikaye. başarılarınızın devamını sikeyim.
hesabın var mı? giriş yap