• bu arkadaşların, instagram'da o kadar şeker ve samimi(!) adminleri vardır ki; işine gelmeyen yorumları silerler kafalarına göre. yani "ayyy çok güsel görünüooo", "offf olsada yeseeek :)))" minvalli yorum haricinde yorum kabul etmezler. eleştirel yorumlara tahammülleri yoktur.

    hadi gel bu entry'i de sildir aslanım.
  • siteden çok sosyal medya hesapları ile bilinen, takip edilen bir ekip. şahsen instagram ve snapchat de aktif olarak takip ediyorum.

    yalnız şu 2 günde hesap seyrinin dışına çıkıp sokaklardaki sözde kutlamalara girince takip etmenin çok da manası olmadığını gördüm.
  • bildiğin "kıro" mantıklı site.

    geçen gün çalışanlarından birisinin kullandığı araba önümde seyrediyordu. ne acıdır ki önce yemeksepeti.com aracı zannettim. öylesine "maganda" kullanıyordu ki "aha yaktım çıranı, dur ben seni bir şikayet edeyim" dedim.

    fotografını da çektim, 34 fg 3288 renault clio. binbir cambazlık yapmakta üstüne yok.

    elbette ki bilgilendirme maili yolladım. elbette ki cevap dahi gelmedi.

    buradan da ne kadar ciddi oldukları anlaşılıyor.
  • dün akşam tam yattım yatıyorum gözlerim kapanıyordu televizyon başında, eşim baksana şuna diye telefonunu bana uzattı. uykumdan uyandığım yetmedi, akşam akşam kelle paça içmeye çıktım amk, gecenin yarısında döndüm.

    videoları amatör falan değil ciddi profesyonel iş çıkartıyorlar, renkler çok canlı ve bildiğin sanat yapıyor adamlar videoda. kısa film ödülü falan alabilirler bak gerçekten.

    oğlum o künefe, alinazik, kelle-paça yapımı falan nedir, ayıp ayıp.
  • avrupa yakası içeriğini arttırması gereken kanal, hesap. herşey anadolu yakasında olamaz, olmamalı da. tek eleştirim bu bu kanal adına, geri kalan herşey için mastercard adamlar.
  • instagram videolarini paket paket satan hesap. 2.000/3.000 tl gibi rakamlar gırla gidiyor. yaptığı şey ise instagramdan gelen videoyu paylaşmak. ah ulan şu vergi sizlere öyle bir binsin istiyorum ki..
  • güzel yemek isteyenler bu bloğun yayınladığı yerlere gitmeden önce bir daha düşünsünler, hayal kırıklığına uğrarlar yoksa.
  • bu pek farkındalık sahibi hesap, ınstagram üzerinden 8 mart'ta 8 kadına 8 adet ıphone 8 şeklinde bir kampanya yapmış. bugün denk geldim ve bir baktım kazananların içinde erkek var. allah allah dedim, yanlış mı okudum acaba...döndüm attıkları görsele tekrar baktım yok arkadaş, '8' mart'ta '8' kadına '8' adet ıphone '8'. sonra aşağı doğru indim bir karıştırdım baktım erkek kadın fark etmeksizin yazıyor. hiç adetim olmayarak dm attım ve dedim ki 8 kadına diye kampanya yapıp erkeğe mi veriyorsunuz, aferin size.
    yanında onaylı profil olduğunu belirten işaret olan profilden aldığım cevabı paylaşıyorum şimdi;

    '' alttaki yazıyı okuyun alla alla '' (evet tam olarak böyle yazmış)
    '' derdiniz ne ''
    '' ilk günden bu yana böyleydi ''
    '' sizden başka yazanda çıkmamış'' (da ayrı değil evet)

    kurumsallık falan zaten beklemiyoruz, dil bilgisinden de umudu kestik ama üsluba bakar mısınız?! hayır hata bende, niye burnunu sokuyorsun arkadaşım? sanki norveç'tesin, belediye yoldaki karı kaldırmamış da şikayet ediyorsun! ne bekliyordun sanki, ''özür dileriz beyefendi, biz baktık sırf kadın desek olmayacak, erkekler de yorum yapsın da daha çok kişiye ulaşalım istedik o yüzden paylaştığımız görselde ne yazdığını çok da önemsemedik'' mi diyeceklerdi?
    içimdeki emekli albayı da alıp burayı terk ediyorum. hesabı da unfollow ettim, ''derdim ne'' benim, ''benden başka yazanda çıkmamış'' zaten.
  • paylaştıkları gerçekte lezzetli midir değil midir bilmem ama acıktıran hesap
  • olumsuz yorumların aksine önerdiği yerlere sürekli gittiğim ve memnun kaldığım, takipçilerine hediyeler dağıtan türkiye'nin en iyi sayfalarından biri. adamlar siz güzel yemek yiyin diye bedavaya çalışıyor, memnun olmayanları anlamak zor.
hesabın var mı? giriş yap