• yıllardır dört gözle beklediğimiz, geldikten sonra ilk boş vaktimizde koşarak sinema salonuna gittiğimiz avengers endgame filmi cinemaximum ile hayal kırıklığına dönüştü. aslında son yıllarda çevremden gelen yorumlar üzerine cinemaximum’a gitmek istemiyordum. fakat yoğun iş temposu içinde ancak bu sinemanın salonunda uygun bir vakit yakaladık. olay şöyle başladı:

    ankara panora avm cinemaximum’da avengers endgame filmini gold class vip salon 9 da izlemek için saat 28. nisan 2019 saat: 21:45 biletlerimizi aldık. salonun ücreti koltuk şeklinden dolayı diğer salonlardan oldukça yüksek. uzanarak izlenilen koltuklar bulunmakta.

    film’in başlamasına 5dk kala salona girdiğimizde hiçbir temizlik yapılmamış ve salonda koltuklara, yerlere ve koridor aralarına çöpler atılmış halde duruyordu. koltuklar oturulacak durumda değildi. temizlik görevlilerine ulaşmak için bu 5dk.lık zamanda mekik dokuduk ve sadece 1 adet temizlik görevlisinin işbaşında olduğunu, onunda diğer salonların temizliğini bitirmesini bekledik. bu şekilde filmin başlamasına 1 dk kala hepimiz ayakta salonun temizlenmesini bekledik. görevliye başka bir çalışanın olup olmadığını sorduğumda görevli olarak sadece 2 kişi olduklarını söylediler.

    cinemaximum her yeri ele geçirerek sinema keyfini yerin dibine sokan bir firma olduğunu tekrar bize gösterdi. bu ülkede bu kültürün ortadan kalmasına neden olacak bir firma oldu. bundan sonra en sevdiğim film dahi olsa, başka bir sinema salonunda bilet ayarlayamazsam izlemeye gitmeyeceğim.
  • sene olmuş 2019 hâlâ cinemaximum'a gidenler var demek.
  • hiç değişmeyecek firma...
  • eksik personel olması ve 2 personele tüm salonların temizliğinin yüklenmesi adaletsizlik tabi ki.

    ama koltukların üzerine varana kadar bir salonun leş gibi bırakılması, ne firmanın, ne orada çalışanların kabahatidir.

    insan olmayı öğrenememişlerin suçudur.

    senden sonra o salona gelip oturacak insanlara öyle mi bırakılır orası medeniyetsiz ?!
  • bir keresinde bir türbanlı bacımız ve muhafazakar sevgilisi film boyunca çatır çutur mısır yemişlerdi. ışıklar açılınca onların olduğu tarafa baktım ve yediklerinin yarısını yere döktüklerini gördüm. ne yapacaklar diye beklerken ayağa kalktılar, bir kere bile yere bakmadan, o mısırların üstüne basa basa sinemayı terk ettiler.

    bu arada cinemaximum'da ciddi olarak temizlik sıkıntısı var. mısırları satmayı biliyorlar da, yerden mısır toplamaya eriniyorlar. her yer leş gibi.
hesabın var mı? giriş yap