• iftarlık gazoz'da devrimci hasan'ı canlandıran oyuncu.
  • 10 yıl sonra bu çocuk hakkında "ben onu iftarlık gazoz'da izlemiştim ilk, bak şimdi nasıl parladı." demek isterim. "iftarlık gazoz'da bir çocuk vardı, ne oldu ona?" değil. bu durum yalnızca yetenekle - ve hatta tiple bile - ilgili değil ne yazık ki (öyle olsa bambaşka insanlar izliyor olurduk şu an) ama dilerim yolu açık olur.

    tanım: daha önce dizilerde de oynamış olan, benim hasan keskin rolüyle tanıdığım oyuncu.
  • iftarlık gazoz'da sıcacık bir karakteri canlandırmıştır.
    o kadar candan, o kadar samimi ve tanıdık.
    vurulmadan hemen önce saçlarının dalgalanması ve bakışlarındaki ifade gözlerden ilk yaşı akıtmıştır.
  • iftarlık gazoz'un en sağlam oyuncularından birisidir. böyle adamları daha çok izlememiz lazım.
  • vatanım sensin'de kral aleksandros'u canlandıran güzel oyuncu.
  • son yaz evrenine hızlı bir giriş yapmış cihan sancaktar karakteri ile göz dolduran oyuncu beyefendi. türkçesinde çok hafif kırıklık seziyorum, yurt dışında büyümüş galiba. kibar ve tatlış birine benziyor. ekranlarda artık 98-2001 doğumlu gençler dolaşmaya başladığı için, 80 jenerasyonundan böyle hoş beyleri görmek bizi mutlu eder.
  • vincent cassel ı fena andırıyor
  • kendisiyle çok ilginç bir anımız oldu bu gün.
    eşimle yenikapı'dan marmaray'a bindik. baktım köşede bir adam garip garip bakıyor. kendi kendime dedim ki 'kim ki bu alla alla
    iki dakika sonra eşim de dedi ki 'ya şu adam birine benziyor ama kim?' biz de zannettik ki herhalde eşimin çarşıdan bir tanıdığı. çok geçmeden kendisi yanımıza geldi ve o sihirli sözcüğü söyledi.
    "beni tanıdınız mı?"
    tabi biz tanıdık geldiniz ama falan diye kıvırıyoruz... tanıdık geliyor ama tanıyamadık.
    eşim şaşkın ben şaşkın. kendisi 'isterseniz bir fotoğraf çekinelim dedi. eşimin elindeki telefonun kamerasını silmem için de uyardı sagolsun. eşimle yılmaz beyin sarılmalı fotoğrafını çektim. ama biz adamı hala tanımıyoruz. iyi günler dedik ayrıldık. ama inene kadar gülmemek için zor tutuyorum kendimi. neyse biz indik... bu adam kimdi?
    neden tanimamiz gerekiyordu? niçin marmarayda tanımadığım adamla eşimin fotoğrafını çektim? kafamızda deli sorular.
    saatlerce düşündüm bulamadım ama eşim sonunda tanıdı tatar ramazan dizisinden bir ünlümsü.
    hayatımızdaki en ilginç anı oldu kendisi.

    not: eger bunları okuyorsan sevgili yılmaz bey çok güler yüzlü kibar bir beyefendisiniz. bu ilginç anı için teşekkürler.
  • "iftarlık gazoz" filminde tanıdım kendisini.
    karizma kendisine doğuştan verilmiş gibi.
  • zaferin rengi filminde yüzbaşı john godolphin bennett'i canlandırmıştır. canlandırmakla da kalmamış rolü yaşamıştır resmen. filmden çıkarken bütün salon kendisine ana avrat sövüyordu. bu da onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterir. ingilizce aksanını ve ingiliz aksanıyla türkçe konuşmasını çok beğendim. ama yolda görsem ağzına iki tokat atmak isterim. bizi o derece gıcık etti filmi izlerken.
hesabın var mı? giriş yap