• gayet fütursuzca "yaklaşık 80 sene önce malum şahsın gebermesi" yazabilecek kadar özgüvenlerinin yükseldiği görüldüğünden, başlıktaki önerme haklı bir önermedir.
  • bir müslüman olarak desteklediğim öneridir.

    hala ücra köşelerde, müslüman olduğu halde, islam ve yobazlığı aynı kavramlar olduğunu zannedenler var ve bu yüzdendir ki adam yobazlığa laf kondurmuyor.

    tamam kardeşim sen yobazsın, biz müslümanız. hadi yoluna.
  • sadece şu an için değil yüzyıllardır gereken, son yıllarda türkiye'de doruğa ulaşan istek. ancak atalarımızın bir sözü vardır ki ''cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan güçtür'' der. bence yeterli ;)
  • diyoruz fakat durmuyorlar kanka!
  • yobazlık ve islam arasındaki ilişki hristiyanlıkla yobazlık arasındaki ilişkiden farklı değildir. yobaz düşmanı olmak islamofobi değildir. evet müslüman ülkelerde cahil ve yobaz insan sayısı daha fazladır ama bunu müslümanlıkla bağdaştırmak yerine eğitim seviyesiyle bağdaştırmak kesinlikle daha doğru bir durum tespiti olur.
  • ülkenin kurucusuna nefret kusan picleri ortaya çıkaran baslik.o yobaz olarak adlandırdığımız kitle karısını duduklediginde çocuklarına hallendiginde gelip burda aglama amina kodumun gavatı.
  • destekledigim onerme olmakla birlikte cehaletinizin yobazlarla mucadele ederken islamiyete hakaret etme boyutuna varmasindan endise ediyorum cunku kendini anti yobaz olarak tanitanlarin icinde de en az yobazlarin icinde oldugu kadar cahil var. birazcik akliniz varsa bu ulkede yasayan insanlarin cogunun turk ve musluman oldugunu goz onunde bulundurup onlarin da destegini alacak sekilde yaparsiniz butun hareketinizi. cunku bu ulkenin ana omurgasidir turk musluman ataturkcu ve laik olmak.
  • dur deme yap. yanı başında hödüğün teki kızın tekini taciz ediyorsa, o hödüğe istediği cevabı ver. konu sadece sekülerlik değil genel anlamda kötü insanlara tahammül etmemek. çünkü kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar. aman banane ben niye başımı belaya sokıyım diyen kimse burda gelip sızlamasın.
  • adamdaki tek savunma mekanizması, siz benim dinime küfrederseniz ben de sizin değerinize küfrederimden öteye geçemiyor. bir durup düşünse, bunca insan neden dolayı bu kadar sinirli, bu kadar öfkeli diye anlayacak ama yobazlık kanlarına işleyince temizlenmesi zor oluyor.
hesabın var mı? giriş yap