• "önce adam ol" şeklinde verebileceğim tavsiyedir.
  • videoları yatay çekin.
  • videonun girişinde " evet arkadaşlar " deyin
    videonun çıkışında " abone olmayı unutmayın " uyarısında bulunun
    ciddi işe yarar mevzulara girmeyin
    ergen esprileri ve geyiğe vurun her şeyi
  • 10 dakikalık videonun 5 dakikasını, beğenin, takip edin, ahanda şurda düğme var oraya basıp abone olun, beni paylaşın, like'a basarsanız sevinirim, beğenirseniz yeni videolarım gelir gibi ucuz, aciz işler yapmayın.

    ben de video paylaşıyorum, ama kazara ağzımdan kaçırırsam diye korka korka.

    kibir kötülüklerin anasıdır, şunu bir belleyin önce, sonra ne çekecekseniz çekin.
  • gerizekalı taklidi yapın.
  • montaj ogrenin.

    (bkz: editing)
    (bkz: premiere pro)
  • icerigi duzgun olsun, cok aboneniz olmaz ama kaliteli isler yaparsaniz seviye yukselir en azindan biraz. halihazirda yaptiginiz ilginc bir hobiniz vardir, cekin yayinlayin. yaptiginiz, ogrendiginiz seylerle ilgili ilginc bilgiler verin. oyun oynayan, salak sacma saatlerce konusan insanlara birakmayin su platformu, o tipler resmen memory israfi ya.
  • make up vloglar için söyleyebilirim ki; varoşsanız başlamayın. önce minnak minnak takılıp sonra da bobbi brown far paletine bok görmüş gibi bakıp bok kokluyormuş gibi koklama triplerine girmeyin. öncesinde rüyanızda göremediğiniz o ürünleri markalar size gönderince "ben anamın karnından chanel fondöten ile doğmuşum" tripleriniz gerçek bir varoşluk örneği.

    nars allığı beğenmedim deyip yerlere atınca asil olmuyorsun. golden rose'a aşırı ucuz amenko köpeğime sürmem triplerine girmeniz hiçbir şekilde size high royality membership vermiyor. varoşluğunuza varoşluk, iç dünyanızdaki fakirliğe fakirlik katıyorsunuz. sizi eleştiren birine "sen ne anlarsın pis fakir" demeyin. ben bir örneğiyle karşılaştım, yorum atan kız channellerle, kat von d'lerle, smashboxlarla saldırdı vlogger ablaya. ben vlogger abla adına üzülmüştüm.

    gerçekten varoş olmayın be. ergenliğinden beri "kendinizi öyleymişsiniz gibi gösterdiğiniz, gerçekte öyle olan insanın" vlogla, markaların göndereceği üç beş ürünle işi olmaz. yapar süsünü püsünü, giyinip kuşanıp hayatına bakar.

    benefit'e 345 dakika teşekkür ettiğiniz videolardan ben ar ediyorum. adamlar 2 baz, 2 kaş kalemi koymuş pakete. sanarsın pakete villa tapusu koyulmuş. çığlık, teşekkür, feryat, figan..
  • kaç videodan sonra olunuyor bilmiyorum da, bir işe giriştim doğru mu yaptım bilmiyorum. bildiklerimi anlatayım derken slimecıların, kışkırtma videolarının içine düştüm.. adam çorabını koklarken video çekiyor, enteresan bir saygısızlık yav..

    benim naçizane kanal da burada. >> beğenirseniz takip edin lütfen... pat diye follow etmeyin. önce hak etmek lazım :) https://www.youtube.com/…l/ucas_v3gaclz-nxy4jx-ph2w
hesabın var mı? giriş yap