• kiz ögrencilerinin güzellikleriyle ytude nam salmis fakulte.
  • askerli tecili amacli kaydolanlarin pek birsey anlamayacagi yuksek lisans derslerine sahip fakulte.
  • onunde basketbol turnuvaları yapılan fakulte...
  • vakti zamanında önünde bol bol heavy metal&rock konserleri (bkz: knight errant) verilen fakülte. şimdi ise dekanlık "insanlar çimlere oturuyor, çimler zarar görüyor" gerekçesiyle konserlere izin vermiyor.
  • 2001 kışında bahçesinde arioch ve saz arkadaşlarının* hayvani kar yağışı altında 1.8 metre boyundaki heybetli mi heybetli, damarlı mı damarlı bir erkek tenasül organı olan kardan adam küçük yeti' yi inşaa ettikleri fakülte.
  • alt kattaki tuvaletler morg kadar soğuktur. hatta abartayım, tuvalete bırakılan cesetlerin soğuktan canlı olarak mekanı terkettiğini gördüğüm çok olmuştur.
    ...alt katta yapılan yeni düzenlemeyle proje 6 bodrum katta, bir zamanlar pek de fantezi bir fonksiyonu olmayn bir koridora taşındı, iyi de oldu. fakat gelin görün ki gençlerimi bu hiçbir noktada camı olmayan salonu kahvehane misali kullanır, herbir yerini duman işgali altnda bırakırlar. (bkz: duman avcıları)
  • keşke o kadar küçük olmasa da gidildiğinde yer bulunabilse denilen güzel bir kantine sahip fakülte.
  • bir iddiaya göre eskiden yildiz sarayina gelen damatlarin kalmasi icin kullanilan yapidir. saraya damat olarak girecek beyzadeler bi süre burda kalir.. mi$..
    ikinci bi iddia ise sarayin ahırı olarak kullanıldıgı yönündedirki ben dahil olmak üzere bu fakülteden mezun hicbi ki$i buna inanmak istemez.. ahırdan mı mezun olduk anune koydumuni..
  • diğer fakültelere nazaran daha güzel,ferah bir binaya sahiptir.geçtiğimiz aylarda alt katına uzun uzun masalar konuldu işte öğrenciler rahat rahat çizsin uğraşsın falan diye gelin görün ki bahsi geçen mekanı fakülte öğrencilerinden çok inşaat,makine vs. gibi bölümlerden gelen öğrenciler tarafından ders çalışmak(?) için kullanmaktadırlar.ilginç olaylarda yaşanmaktadır bu mekanda zira aynı yerde öğrenciler projelerinin sunumunu da yapmaktadırlar "ee ben şu bölgeye işte şöyle bir otel yapılmasını uygun buldum,şurda da park olsun...." tarzında beyanatlarını dile getiren öğrencilerin az ötesinde betonarme projesinin hesapları ile uğraşan zavallı bir inşaat mühendisliği öğrencisi "senin baban da oraya otel yapardı,o parkın drenajını da anan pek iyi bilir" şeklindeki düşüncelerini kendine saklamayı tercih eder
hesabın var mı? giriş yap