• kürt değil. esmer, kıvırcık saçlı güzel bir youtuber. türkiye standardının üstünde bir mizah anlayışı var. ilerde daha da ünlenecektir.

    manyağın teki ama zeki.
  • komik bir youtuber kız, bağyan. mc sifon ft miss şehriban, gerizekalısın filan derken arabesk rap'le epeyce dalga geçmiş. hoşuma gitti çünkü bende arabesk rap sevmiyorum*.
  • tarz olarak bir brookers veya thehill88 olup olmadığı tartışılır yerli youtube celebrity. gerçi hindistan gurbetçisi brookers'tan aylardır haber alınamıyor, hill de kendini tiyatroya verdi. yine de şu anki durumu ile zena hanım, stolk ile beraber komedi ihtiyacımızı karşılıyor mu? evet.

    patreon'una bağış aran ilk homo sapiens evladı da benim ayrıca.
  • idolleri arasında azer bülbül, donald trump, devlet bahçeli, justin bieber, mete han, adolf hitler, ragga oktay, joseph stalin, che guavara ve tolga karel olan toynaklı.
  • 19 yaşındaymış daha. yorekok'un son videosuyla dikkatimi çekti. daha doğrusu orada canlandırdığı tipi gerçek sandım, kanalına bakayım da kızdan biraz nefret edeyim dedim. meğersem rolmüş. gerizekalıyım, yılmaz morgül'ün kankasıyım.
  • izledikçe kafa buluyorum
  • yeni yeni popüler olmaya başladığında keşfettiğim ve geleceğini parlak olarak gördüğüm youtuber idi. lakin son 1 yıldır paylaştığı videoların duygu özaslan'ın vloglarından farkı yok. zamanında başarılı şekilde yaptığı parodilerin sayesinde belli bir kitleye kendini sevdirdi ve şimdi onun ekmeğini yiyor. maksimum bir sene daha böyle devam eder. çizgisini değiştirmezse unutulup gidecektir.
  • altyapıdan yetişen geleceğin yerli messisi olarak görülen birçok genç futbolcunun şu anki kariyerindeki durumları gibi bu kızımızında ilk başlarda çektiği içerik ve videolarının kalitesiyle youtubede popüler olma potansiyalini çok yüksek görüyordum fakat ne olduysa 1.5 senedir videoları vasatlaşmaya başladı çizgisini bozdu
  • deli olduğunu biliyordum. şaka veya mecaz yapmıyorum, kendisi gerçekten delidir.
    hareketleri, ani ve abartılı tavırlarıyla deli olduğunu zaten belli ediyordu.
    bu yüzden ironi, parodi, cringe yapmakta hiç zorlanmadı.
    sonunda hepten tertemiz delirmiş.
    bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesindeki bir kaç haftalık tatili sona erdi ve şu anda instagram'dan kaldığı yerden devam ediyor.
    jest ve mimiklerini hiç sağlıklı görmüyorum.
hesabın var mı? giriş yap