• vay babam vay. sevdim bu ilacı. uyutuyor vallaha. kafa olıuyom sanki. evet, rüyalar gerçekten acayip oluyor. benim gibi kronik depresif olanlara veriliyor raporlan. uyutuyor milleti sonra. gerçi biz yıllardır uyuyoz demi? sosyal mesaj da verdim, uykuya devam..
  • remeronun ağızda eriyen formülü.arasında hicbir fark yoktur kilo aldırır.intihar meyilli kişilerin kullanmaması gerekir.alındıktan 30 40 dakika sonra hicbirşeyden zevk almayıp tek çarenin uyumak olduğunu anlayıp sizi uyutan ilaç .
  • toplamda 18 saat uyuttuğu bile görülmüştür. evet 18 saat!

    gece uykuya dalmak için alırsınız. öğlen uyanır, etrafınıza boş boş bakışlar attıktan sonra 5 dk bile geçmeden tekrar uykuya dalar, 3 saat sonra uyanabilirsiniz. toplamda 18 saat uyuduktan sonra bile ruh gibi etrafta dolaşabilirsiniz, dikkat.

    kafama göre, canım istediğinde içmemden dolayı da gösteriyor olabilir bu etkiyi, bilemem. saat şu an 20:17. 2.5 saat önce 18 saatlik bir uykudan çıktığım düşünülürse, bakalım tekrar ne zaman uyuyabileceğim.

    sonuç itibari ile ilacı almadan önce iyice düşünün. yarım saat-1 saat yatakta debelenmemek için, günün 3'te 2'sini uykuda geçirmek çok da mantıklı değil. üstüne uyanınca zombie gibi dolaşmak istemiyorsanız, hiç mantıklı değil.
  • daha ilk günden bu kadar çabuk etki edeceğini düşünmemiştim tepkisiz ve her dakika uykuluyum.işe yaramasını umut ediyorum..
  • 15mglık en küçük doz halinin bir türlü uyuyamama, uyuduğunda da sürekli uykudan uyanma uyuzluğu gösteren bünyeme doktorun vermiş olduğu ilaç. aman ne de güzelmiş bu ağızda eriyen hap diye mentos muamelesi ile attım ağzıma, ikinci hareketle de zor attım kendimi yatağa. aman yarabbi sabah kalkmak ne kelime bir uyandım saat akşam 6 olmuş. neyse kahvaltı niyetine akşam yemeğini bir güzel yedikten sonra geçtim kelime oyununu izleme başına.

    fekat beni yine uyku bastırıyor. yahu daha uyanalı 1 saat olmuş.derken, sonrası yok. sabah erkenden "kahvaltı hazır" diye annemin kaldırmasıyla yine uyandığımı hatırlıyorum. kahvaltıda bile hala uykum vardı ya. o derece! o uyuz kız da 5000 puanda kalmıştır inşallah. çok bilmiş şey..

    şu anda 15mglık hapı toz halinde parçalayıp 2-3 mglık kısmını yalamak suretiyle almış bulunuyorum ve kafam klavyeye düşecek sanırım. bu satırları zor yazıyorrhjyuıohdjçghjuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • ilaç değil zebellah vallaa... ölmüş gibi uyutur. insanlar öldüğünüzü sanabilir...
  • 15 mg'lığıyla kendimi atarideki tank, kalorifer peteğini de kartal sanarak gelişine vurmak suretiyle az kalsın ayağımı kırmama sebep olabilecek güçte bir ilaç. hayatımın en güzel uykularını onunla tattım. özlüyorum.
  • bokum gibi kabuslar, gün içinde yaşanan "insan gerçekten hayret ediyor" şoklarının uykumu delik deşik etmesi ve bir hafta sadece muzla beslenmem üzerine(diğer besinler midemi bulandırıyordu) geçici olarak verilen antidepresan.
    deli gibi iştah açar ve mükemmel bi uyku uyumanızı sağlar.

    ayrılık günü yavaş yavaş geliyor ve senden nasıl ayrılacağım bilmiyorum sevgili zestat.
    ben böyle güzel uyku uyumadım. yorgun uyanıp öküz gibi tekrar uyumaktan, bütün gün uyumaktan çok sıkılmıştım.
  • yavaş yavaş ölüyormuşsunuz gibi uyutur, 20 dakika içinde ruhunuzun yavaşça ayaklarınıza doğru çekildiğini hissedersiniz; sonra gitmişsin zaten. uyanmak da bilmez insan...
  • ne tarz rüyalar gördürebildiğini merak ettiğim ilaç, fazla varsa ulaştırın gençler.
hesabın var mı? giriş yap