• az önce bu numaradan aranmış olup, açtığımda sanki ben onu arıyormuşum bir yönlendirme gerçekleşti. vodafone’dan aranıyormuşum da, 100 tl fatura gelecekmiş bana. ilgilenmiyorum dedim, neyle ilgilenlenmiyosunuz, çok fatura mı ödemek istiyorsunuz gibi abuk cevapla “kurumsallığını” kanıtlamış oldu. kısaca dolandırıcı numaralarından biri.küfredip kapatabilirsiniz.

    düzeltme: https://twitter.com/…tatus/1258499002120777735?s=20

    vodafone kendi hesabından numarayı doğrulamış. iş daha komik hale geldi. benle konuşan adamın "derin kurumsal kimliği", indirim istemiyorum diye beni azarlaması, vodafone gibi bir firma için çalışabiliyor oluşu, muazzam gerçekten.
  • vodafone'dan paket bilmem nesi diye birkaç gün önce aynı numaradan aranmıştım. dolandırıcı olduğunu düşünüp direk suratına kapatıp engelledim.
  • 05425420054 numarası kime ait? insanlar bu numaranın kime ait olduğunu sorguluyor, bu numara hakkında araştırma yapıyor... şeklimdeki arama sonuçlarından kurtulmanız için yazıyorum. (bkz: haber sitelerinin google’ı çöplüğe çevirmesi)

    twitter’dan aşağıdaki tweetleri paylaşarak katkı yapmak istediğim numaradır.
    1- birinci tweet
    2- ikinci tweet
    3- üçüncü tweet
  • aradiginda ses alamazsa operatore yonlendirmeyen bir yapisi var. ama devamli da ariyor sapik gibi.
  • biraz önce aranıp operatöre otamatik olarak ben arıyormuşum gibi operatöre bağlandığım numara. telefondaki kişi ısrarla tarifemi değiştirmemi istiyor. bilgi verirken uzattıkça uzatıyor. peki dedim en sonunda. isim soyisim alabilir miyim dedi ahahah verdim. doğum tarihimi istedi. "siz beni daha sonra arar mısınız" dedim. "doğum tarihinizin sorulmasından rahatsız olduysanız son faturanızın bilmem kaç rakamını da verebilirsiniz" gibi bi şey dedi. yok dedim daha iyi bir araştırma yapıcam tarifeler hakkında.

    muhtemelen prim başına evden çalıştırıyorlar insanları böyle bu işleri halletmeleri için. onlar da abuk sabuk sorular sorunca dolandırıcı mı acaba diye kalıyoruz. ben faturalı bir hat sahibiyim, sen benim ne kadar harcadığımı bile biliyorsun sözde, açıklama yapıyorsun bana. isim, soy isim, doğum yılı neden soruyorsun :d

    şaka gibi gerçekten.
  • afedersiniz sanki anasını sikmişim gibi durmaksızın arayan numara. açınca da direkt yönlendirmeye alıyor, çalıyor çalıyor açmıyorlar bir de hatta beklediğimle kalıyorum.

    telefonu açacak olan talihliyle çok hoş bir sohbetimiz olacak.
  • allah kabul etsin
  • hastaneda çalışıyorum, ikide bir arayıp duruyorlar. eldiveni çıkarıyorum bakiyorum, söylüyorum istemiyorum, diye. tekrar arıyorlar. bu sefer cok sinirlenerek bağırdım karşıdakine. sırf siz prim alacaksınız diye bu kadar rahatsız etmek cok anlamsız.
  • son 3 günde günde 3 defa sabah akşam zırt pırt aramalarıyla beni çileden çıkartmış numara, at hırsızından bozma diksiyonlu tiplerin çalıştığı basit bir taşeron dolandırıcılar.
  • her gün 5 kere arayan ve açtığınızda ses vermeyen vodafone geçirme hattı
hesabın var mı? giriş yap