• tek plaka yazarak diğer makasçı arkadaşlara haksızlık edilmiştir. ankara da gayet çok vardır kendilerinden. bir de ifşa olarak azalacaklarını düşünmüyorum sosyal medya da ifşa olsalar ahahahahah benim video çıkmış dur sana da göstereyim kafasında olan insanlar bunlar. zaten ifşa olunca vazgeçecek yapıda birisi olsa hiç yapmazdı böyle.
  • sol şerit zaten seyir için değil orta şeritteki araçları geçmek için kullanılır ama bizim millete laf anlatmak mı ? yok kalsın.
  • (bkz: iyi makas)

    şaka bir yana, şöförüne hiç bir sikim olmayacaktır.
  • sol şeritte aheste aheste gidenler var denerek savunulan potansiyel katil. videoda sol şeritten akan trafiğin daha hızlı olduğu, bu nedenle de sol şeritte gitmenin normal olduğu görülüyor. velev ki haklısın; bu sana trafiği tehlikeye atma hakkı vermez. umarım o araç şoförü de onu savunanlar da kimseye zarar vermeden yok olup gider.
  • ankara da başka şekilde süremezsin. adam senin yavaş gitmenden sıkılmış olacak ki yapmış. ankara da araç kullandığımda bu tarz şoförlere yapıyorum.
  • makas atan haklı değil. ama sen de haklı değilsin.

    sol şerit senin kullanımın için doğru şerit değil videoda. sen orta şeritten gitmelisin. sol şeridi işgal ediyorsun.

    yaptığının cezai yaptırımı da mevcut.

    makas atan zaten tamamen haksız ve kuralsız.
  • video’nun bir kısmında cinayete teşebbüs bir kısmında sözlü kavga var burada insanlar cinayete teşebbüsü değil sözlü kavgayı konuşuyorlar anasını satayım.

    bu video’yu izleyip “ sen de sol şeritte yavaş gidiyorsun” tepkisi veren adamların çoğunluğu bu tarz makasları yapıyor ve yapmaktan keyif alıyordur diye tahmin ediyorum.

    ayrıca sol şeritte de hızla ilgili bir problem görmüyorum. sol şeritte 200’den aşağı gitmeyeceksin diye bir kural yok anasını satayım. herif önündeki araçla benzer hızda gidiyor ve sağındaki arabaların da alayından hızlı.

    tanım: makas atarak insanların hayatını tehlikeye sokan bir adet orospu çocuğunun plakası.
  • ilgili videoyu kaydeden araç orta ve sağ şeritteki tüm araçlardan daha hızlı seyehat etmektedir. aynı zamanda videoyu çeken araç ile önündeki araç arasındaki mesafede ciddi bir değişim olmadığına göre trafiğin akışına göre videoyu kaydeden araç sağ şeride girmek için hızını tahminen 10-15 km/s düşürmelidir. video'daki hızı ile orta şeritte gitmeye kalkarsa defalarca kez sollama manevrası yapmak zorunda kalacaktır. sonuç olarak video'da görülen araçlara göre hesaplarsak araç o an mevcut olan trafik akışına göre sol şeritte seyredebilir.

    olması gereken ise şudur: en sol şeridin yalnızca sollamalar için kullanılması, orta ve sağ şeridin seyir amacı ile kullanılması trafik kuralları dahilindedir. malesef ülkemizde trafik adına oturmamış bir düzen olduğu için biz vatandaşlar trafiğin akışına ve araçların hızlarını baz alarak kendi kafamıza göre şerit kuralları oluşturmuşuz, yanlıştır.
  • klasik ankara şoförleri.

    #76566751
  • sol şeridin işgal edildiğini düşünenler ya sabah ve akşam trafiğinde hiç araba kullanmamış, ya da nüfusu 3000 falan olan bir beldede yaşıyorlar.

    yanlış görmediysem orası anadolu bulvarı, ve orada sabah ve akşamları ve hatta artık yavaş yavaş tüm gün tüm şeritler doludur. hatta inanmazsınız sağ taraf her daim daha hızlı akar.

    netice itibari ile bu şekilde iğne deliğinden makas atan orospu çocukları oldukça fazla son zamanlarda...

    bu arada zaten makas atan kişi videonun devamında iki arabanın arasından geçmeye çalışıyor gördüğünüz gibi...
hesabın var mı? giriş yap