• saat 21:45'de alanya'da oynanacak olan maçtır.

    alanya'nın 4. haftaya puansız girmesi, bu hafta geseden 6 yemiş olması ve kendi sahasında oynayacağı müsabaka olması sebepleriyle tehlike arz etmek istediği maç olacaktır.

    ama her nedense göztepe'mizin 3 haftadır oynadığı oyunu görünce hiç endişeye kapılmıyorum. bu hafta imza atacağı iddia edilen forvetimiz de gelirse, galibiyet konusunda sıkıntı yaşamayız, gelmezse en kötü berabere biteceğini düşünüyorum.
  • uğruna zonguldak'tan yola çıkıp, esenboğa'da çük gibi kaldığım maçtır. ekşi göztepe whatsapp grubu'na sevgi ve öpücüklerimi iletiyorum.

    dağlara, bütün deplasmanlara
    adını yazdık biz yollara
    sokayım şampiyonluklara
    sensiz yaşayamam bu dünyada.
  • iki takimin da riske girmeyip kontrollu oynadigi ve ilk yarisinin 0-0 bittigi mac.

    goztepe hatasiz oynayip iyi pas yapiyor ama henuz ciddi bir pozisyona giremedi. yeni transfer jerome dun degil de bir hafta once gelmis olsa maca baslayip rakibi bozabilirdi. suanki durumda bireysel kaliteler fark yaratip sonucu belirleyecek gibi duruyor.
  • tayfur bingöle ne kadar daha dayanacak o mevkide acaba hoca merak ediyorum. geçsin artık kadah forvet arkasına hocam duy sesimi, tayfur—>jerome. tam yazarken tayfurun gol kaçırmasıda ayrı bi olay oldu :)

    not: çünkü yasin öztekinin çıkarılabileceğini düşünmüyorum.
  • goztepemiz'in yuklenip pozisyonlari harcadigi sirada sanssiz seken bir top sonrasinda golu yedigi mac. yazik olur mac bu skorla biterse.

    ek: hayvan gibi gol kaciriyoruz. su ikinci yaridan cok rahat 2-3 gol cikardi ama olmadi mi olmuyor.
  • geçen haftaki maçın tam tersini yaşadık.

    deplasmanda bu kadar pozisyona giriyorsan bir tanesini atacaksın. tayfur'un karşı karşıyası, jerome'un ve titi nin dışarı vurdukları ve yasin in uzatmada kalecinin üstüne vurduğu net gol pozisyonlarıydı. olmadı atamadık.

    bu arada bayram hoca neden yaptığı değişiklikle orta sahayı alanya ya teslim edip 2. şanstan gol yememize izin verdi, anlayamadım.

    neyse takıma castro, jerome ve çikaleşinin dahil olmasıyla hak ettiğimiz puanları almaya başlayacağımızı düşünüyorum.
  • bayram bektaş'ın elleriyle hediye ettiği maç.

    kadronda alpaslan-castro gibi sağlam orta saha oyuncuları varken bu bölgede tayfur bingöl ve deniz kadah gibi gereksizlere şans verirsen böyle mağlup olursun.
  • bayram'ın hediye ettiği maçtır. gelecek haftalarda umarım puanları toplayabiliriz. takım bu güveni veriyor.
  • göztepemizin ileride çok arayacağı 3 puanı hediye ettiği maç. söylenecek çok şey var, castro nedne yok, neden santraforsuz sahaya çıkıyoruz, bekler bindirme yapmak için neden bu kadar bekliyor gibi kafamızda deli sorular sürüyor. önümüzdeki kayseri ve konya maçları inanılmaz kritik, bu maçlarda kendimize gelemezsek bayram hocanın koltuğu sallanır. umarım ideal 11'ini artık bulur ve takımı oturtur.
hesabın var mı? giriş yap