• hayatta başarılı olmuş ve emeğinin karşılığı ile bir ev sahibi olabilmiş değerli insanlara yönelik bir çağrı.

    evlerinize ederinin üçte biri fiyatı üzerinden çökmek isteyen yamyam kiracı sürüsüne malınızı kullandırmayın. evinizin boş durması sizin için çok daha kazançlıdır.
  • faydalı çağrı.

    evleri gavur malı gibi kullanıp bir de bakım masraflarını ev sahibine kitlemeye çalışan aç gözlü ve utanmaz kiracıların üç kuruşuna ihtiyacımız yok. şahsen istanbul'da havuzlu bir sitedeki evime yedi bin tl ödeyen kiracımı çıkarıp yerine de uzun bir süre birini almayı düşünmüyorum.
  • devlet evini boş tutup, kiracıya vermeyerek, kira fiyatlarının artmasına sebep olan ev sahiplerine ek vergi getirsin. o zaman üç beş hesabı yapıp, bu sefer de yok mu kiracı dersiniz.*
  • insanların barınma mecburiyeti üzerinden para kazanmamayı öğütleyen güzel bir sıralı başlık.
  • evini dünyanın en kıymetli varlığı gibi görüp, her sene fahiş zam isteyen bunun gibi mal sahiplerinden "ev kiralama kiralama kiralama"

    tek sözüm var size umarım muhtaç olursunuz.
  • hayatındaki en büyük başarısı ev sahibi olmak olan sonradan görmelerin yaygarasıdır.

    dönem sizin döneminiz zaten. milyonlarca suriyeli-göçmen, saçma nass politikaları, kara para aklayan mafya babaları, ekabirlerin ortağı olduğu inşaat projeleri sayesinde bir bok etmeyen o kağıttan evleriniz kıymete bindi.

    sosyal demokrat bir parti gelse de sizi bir sikse diyeceğim ama kk ve avanesi onu da elimizden aldı.

    edit: ev sahipleri mesaj kutuma çökmüşsünüz anırıp duruyorsunuz. bakın sokarım sizin verdiğiniz emeğe. benim vergilerimle devlet zarara uğratılıp ucuzdan kredi aldınız burda hava atıyorsunuz. ihtiyacınızdan fazla ev alacağınıza üretim yapsaydınız ya? neden ev alıyorsunuz? daha kolay değil mi oturduğunuz yerden para devşirmek?
    bir de yatırım, ticaret falan demiyor musunuz en çok da ona tutuluyorum, kendinizi iş insanı mı zannediyorsunuz lan siz? madem ticaret, kanunlara uyacaksınız lan o zaman. onlarca yıldır oluşturulan içtihatlar, kanunlar, kiracıları sizin gibi aç gözlülerden korumak için yapılmış. milletin canı burnunda, insanlar evlerine ekmek götüremiyor bir kaç kere fazla osuracaksınız diye insanların gırtlağına çökmeyin. %25 saçmalığı olmasaydı zaten ev kiraları buralara gelmeyecekti ne konuşuyorsunuz? soranlar olmuş evin var mı diye hayır yok ben de kiracıyım hatta siyasal islamın köpeği gurbetçi bir yobazın kiracısıyım ama ben zorlanmıyorum çünkü gelirim standartların üstünde. ama herkes benim kadar şanslı değil işte, çocuklarına ayakkabı alamayan, ceplerine bir tost parası bile koyamayan aileler var. insan olun biraz insan.
  • 1-eve yatırım yapmayın 2-eve yatırım yapmayın 3-eve yatırım yapmayın.

    bu daha mantıklı...
  • 1- evinin amk 2- evinin amk 3- evinin amk
  • herkesin kendi götünün derdine düştüğü başlık. ama ev sahipleri haklı. hükümetin başarısızlığı onlara fatura edildi. ben de olsam ev kiraya vermem yani.
hesabın var mı? giriş yap