*

  • bir okan bayülgen tweeti.
  • ben nasıl böyle oldumun kimse sormadan itiraf edilme şeklidir.

    not: "böyle"nin yerini istediğiniz gibi doldurabilirisiniz!
  • bugüne kadar bir adamın nefret nesnesi olmayı bu kadar istediğini ve üstelik başarılı da olduğunu görmemiştim.
    amacına ulaştıran tüvit.
  • mesajını çok sağlam vermiş cümle. bir o kadar da otoriterleşmenin, sindirme ve korkutmanın ne boyuta geldiğinin kanıtı niteliğindedir.
  • televizyon fenomeninden devrimcilik bekleyenleri afallatan soru. takılmayın evladım bunlara.
  • mecidiyeköy'de ve beşiktaş'ta gaza maruz kalıp coplananlar, hastanelik olanların iki eli yakasında olsun emi anarşit geçinen herifin !*

    olmayan ayardır zira; tarihi ahmaklıktır.

    edit: götümüze girebilir.
  • okan bayülgen tarafından hükümete verilen ayar.

    hani lan millet 1 yıldır sokaktaki şımarıklılığı izliyordu? hani lan 1 mayısta taksim'e girmek yasaktı? bu adam nasıl taksim'e gitti? bu adam gittiyse ben niye beşiktaş'tan, akaretler'den, şişli'den taksim'e gidemedim?

    bu adam oradaysa ben neden oraya çıkamıyorum?

    bu adam orada polisle selfie çektirirken ben niye aynı polisten cop, tekme, tokat, küfür, kapsül, ilaçlı su, biber gazı, plastik mermi yiyorum? bu adam taksim'in orta yerinde siki taşağı denk takılırken ben niye darp ediliyorum?
  • şu ayardır.
  • okan bayülgen saçmalamasıdır bayağı. hani şu haşim kılıç'ın "sığ" yorumu aslında ikiye bölünmeli, yarı kısmı akşamdan akşama bayülgen'e birer kaşık yedirilmelidir. çünkü anca yeter o bünyesine. taksim'e ulaşmak için çaba gösteren vatandaş günler öncesinden hazırlanan istanbul valiliği ve polisinin organize olağanüstü bölge yönetimiyle uğraşırken kendisi evinden çıkıp 5 dakika bile mesafe olmayan tünelde falan polislerle düğünde takıya gelene poz veren damat gibi fotoğraf çekinmesi pek de havalı olmuştur.

    hava da soğuk değildi. acaba niye ulaşamadı insanlar taksim'e? insanlar taksim'e bu sefer ulaşamayınca hoplaya zıplaya koşan kendisi çok mu sıkıldı? kalite bu kadar düştüyse "oleeey! dur biraz galatasaray lisesi önünde kendi kendime pyoteşto yapim, hımmm ya da dur nevizade'ye gidiyim de masaya oturup bişeler içiyim falan, hummm taksim meydana doğru koşsam mı acaba?" gibisinden şeyler de düşündü mü?

    bilemiyoruz ama bu saçmalama özgürlüğünü iyice abartan kendisinin sığlığı falan iyice mide bulandırmaya başlamıştır. keşke polis amirlerinden izin alıp gaz fişeğiyle atış talimi de yapsaydı. o daha eğlenceli olurdu gibi. yazık.
hesabın var mı? giriş yap