• şöyle özetleyelim,
    ailenizin 1 milyar dolarlık bir holdingi var. bu holdingin tüm yönetimi babanızın elinde.
    bununla beraber 3 kardeşiniz var, ancak eğitim cart curt derken dördünüz farklı yerlerde yetişmiş/eğitim almış ve pek bir araya gelememişsiniz. yani pek bir samimiyetiniz yok, olamamış.
    ve donk,
    babanız öldü ve bir vasiyeti de yok.
    her kardeşin holding için farklı düşüncesi ve her kardeşi destekleyen farklı birileri de var.
    ve evet,
    bu holding/para/yönetim için 3 kardeşinizi öldür(t)meyi göze alır mısınız?
    dürüst olun.

    edit:
    yahu soru gayet açık, senaryo da belli. ama her zaman olduğu gibi duygusal ve sadece başlık temelinde güzellemeler yapılmış. tüm sevgi çiçekleri toplanmış, yok abimi şöyle severim, yok 1 tl'yi 50 kuruşa aduket ile bölüyoruz biz vs. senaryoyu esgeçmeyelim.

    edit 2:
    - arkadaşım siz hasta mısınız? size standart/bilindik bir senaryo sordum(ki bak dizisi bile varmış, burada öğrendim) özel mesaj yolu ile kardeşini ne kadar sevdiğini satırlarca yazıp sonra anama sövmek nedir? burası cidden inanılmaz ergen doldu. duygu durum patlamalarına bak yahu.
    - evet hepiniz sevgi pıtırcıklarısınız. o yüzden dünyanın en fazla miras cinayetleri işlenen ülkesiyiz.
    - kimisi de hayatında dolar görmeyen adamın sorduğu soruya bak demiş. 16 yıldır dolar maaş alıyorum arkadaşım.
    - kimisi sanki para benim veya bu durumda olan şahsımmış gibi demedik söz bırakmamış. tabi anasını satayım babadan holding/1 milyar dolar kaldı bana ve gelip size soruyorum.

    konuya dönecek olursak soruyu sormamda bir kinaye vardı. sözlük yazarları ne kadar osmanlı ne kadar değil onu görelim dedim(ki bunu anlayanlar olmuş ve sözlük geneline bakarsak artık inanılmaz zekiler benim gözümde)
    şimdi aynı şey değil muhabbetlerini bırakın, her devlet net olarak bir şirkettir. bu realite tüm insanlık tarihi boyunca neredeyse hiç değişmemiştir.
  • arkadaş yarın gelsin, padişah olarak başlasın.
  • eğer ileride holdingde savaş çıkacak ve 500 çalışan bu savaşta ölecek ise evet kardeşlerimi üzülerek istemeye istemeye öldürürdüm. böyle bir ihtimal yoksa ne gerek var. hepimiz beraber çok rahat yönetirdik şirketi.
  • gözümü bile kırpmam.

    not: tek çocuğum.
  • hmm demek babamın milyar dolarlık holdingi var ve öldü. o zaman dans!

    tanım: nedense succession havası içeren bir başlık*
  • abimle birlikte çalışan bir insanım. bizim işyerine 1 lira para girse 50 kuruş 50 kuruş pay ederim. o da aynı şekilde. abimin iyi olmadığı bir hayatta huzurlu olamazken para için kardeş canına kast etmek ne demek lan? değil 1 milyar dolar, dünyanın tüm servetini verseler abim olmadıktan sonra o hayat buruk, elem dolu bir hayattır. bu başlığa yazdığım için bile kızıyorum kendime ama buraları insanlar okuyor. para için düşman bile öldürülmez, kardeşi işin içine katıyorlar.
    t: birilerinin aklına gelmesi bile mide bulandıran başlık.

    edit: aduketle para pay ediyormuşuz, sevgi pıtırcığıymışız. insanız sadece arkadaşım, para için kardeş canı aklımıza gelmez.

    edit 2: heheeeee, kudur istediğin kadar, millete laf yetiştir. aynen en çok miras cinayeti de bizde hepimiz de gerizekalıyız, aynen. iğrenç bir soru soruyorsun, insanlar da kendi penceresinden cevap veriyor. sonra da senaryoydu, kinayeydi insanlara aptal çekiyorsun. anladığım kadarıyla bir araba küfür yemişsin, müstahak sana. bu da sana son cevabım, istersen 50 edit yap şimdi.
  • kainatı üzerime yapsalar öldürmem. satılık olmayan şeylere paha biçemezsin.
  • güzel para
  • hiç gerek olmayan ölümdür.

    belirli bir anlaşma yaparım, hakkımı devretme karşılığı ölene kadar bana mesela lüks içinde baksınlar.

    çalışmadan, şirkete ne olacak stresi olmadan rahat rahat balide hindistan cevizli kokteylimi içerim infinity poolda ne uğraşacağım.

    ayrıca 100 milyar dolar verseler de kardeşimin saçının teline zeval getirmem.
hesabın var mı? giriş yap