• bir dönemin efsane kanalının kapanacağı tarihtir.

    "doğuş grubu, bünyesindeki yer alan video müzik kanalı ‘kral tv'yi de 1 şubat'tan itibaren kapanıyor. kral tv artık yayınına dijitalden devam edecek.

    1994'te cem uzan tarafından kurulan kral tv, tmsf tarafından 15 haziran 2008'de düzenlenen bir ihaleyle 95 milyon dolar karşılığında doğuş yayın grubu bünyesine geçmişti."
  • power türk, dream tv gibi muadilleri yaygınlaşınca tekelini kaybetmiş, arabesk ağırlıklı formata geçmişti zaten. büyük kayıp değil.
    hem devir internet devri zaten.
  • yazık olmuş...

    çok sevmesem de cem uzan, ileri görüşlü ve şirketlerine para kazandıran bir adamdı. nasıl batar, nasıl zarar eder; bu noktaya nasıl gelir... insan gerçekten hayret ediyor.

    doğuş, satıp savıp duruyor; bakalım n’olacak...

    linkin milli gazete olması da ilginç olmuş.
  • zaten youtube sonrası pek anlamı kalmamıştı,yıl olmuş 2019 hala televizyondan klip izleyen mi kalmıştı dediğim olaydır.
    90larda baya ünlü idi video müzik ödülleri ile. o ödüllerin de bir anlamı kalmadı yandaşlık oraya da girince.
    bir ara tarkan yerine murat başaran toplamıştı tüm pop erkek sanatçı ödüllerini o rezil yılı hiç unutamam(dudu dudu albümü dönemi). petek dinçöz de her yıl yılın fantezi kadın sanatçısı oluyordu sevgilisi sayesinde,diğer çok iyi sesler arasından.
    son dönemlerdeki çok hızlı tüketim kral tv'yi de vurdu haliyle. tarkan'ın "ikimizin yerine" klibi çıkacak diye 1 saat tv başında beklediğimi bilirim çocukken..
  • işe radyoyu kapatarak ta başlasalar iyi olur kaliteli müziğin anasını siktiler
  • anılar , anılar.. kimilerinin çocukluğu , kimilerinin gençliği. bu haberleri duyunca içimizden bir parçanın yok olduğu hissine kapılıyorum. her güzel şeyin elbet bir sonu oluyor , sanırım hayatın acı kurallarından biri de bu.
  • oldum olası barzo bir kanaldı. verdikleri odullerde bunu destekler nitelikteydi. gecenlerde bir baslik vardi (bkz: kral tv'deki kliplerle 31 çekmiş efsanevi nesil)buradan da kitlesini az cok tahmin edebilirsiniz. mtv seyrederdik biz ama 31 falan cekmezdik bizde bir gariplik var sanirim. demek ki 90 li yillardan beri ayrismisiz bu miletten.
  • miladi dolmuştu doğal seleksiyon internet varken kimse senin leş kliplerini izlemez zaten işlevini çoktan yitirmişti
  • er gazinolarını, daha çıplak kadınların kliplerinin oynadığı number one gibi kanallara kaptırdıktan sonra böyle bir son kaçınılmaz olmuştu.
  • uzun yıllardır bu kanalı izlemiyorum ama çocukluğum bir parçası, bizim evde 2000lerin basında müzik kanalı olarak sadece bu vardı galiba. üzüldüm kapanmasına. bu kanal kapanma haberlerini daha sık duyucaz gibi. orijinal dil seçeneğiyle yabancı filmler yayınlayan fil tv vardı, o da geçenlerde kapandı. bu büyük kanalların ortak karar alıp dizi yayınlamamasını pek ciddiye almamıştım ama tv dünyasında büyük bir kriz var gibi. bu ekonomik krizde daha önce başımıza gelmeyen şeyler geliyor ve kanal sayısı 90lardaki gibi azalırsa, dizilerde maliyeti azaltıp kısa süreye geçerse şaşırmam.
hesabın var mı? giriş yap