• tabi ki bir yeni akit sıçmığı.

    orospu cocuklarının bu yıl ki mottoso. ben ne desem bilemedim artık. ne istiyorsunuz? neyin peşindesiniz? bu düşmanlığınız niye? artık küfür dahi edemiyorum. nasıl insanlarsınız siz? nasıl lanet, savunduğunuz düşüncelere her daim saygı duymuş birine ne bu şiddet bu celal? inançlarınız ölüye saygıyı emrediyor. pislik herifler.

    bu da linki

    edit: manşet değişmiş elbet ama caps almayı unutmadık.

    hainler sizi
  • böğürün böğürün, ortalıktaki toz duman dağılacak yakın bir gelecekte, sonra sizden eser kalmayacak. vaktiniz varken kullanın. *
  • link verilip tık kazandırılmaması gereken bir göt kağıdı sorusu. cevabı: hayır, değilsiniz. medeniyet düşmanlarının atatürk'e sevgi beslemesi garip kaçar zaten.
  • tükürük saçarak konuşan bir adamın beyanı.

    (bkz: kadir mısıroğlu)
    (bkz: fes başıma)
  • sene olmuş 2014 hala fesle yayına çıkan bir embesilin sıçtığı tespittir, sana ne lan sana ne bu insanlar acısını da istediği gibi yaşar anmak istediği insanı da istediği gibi anar. eğer batıyorsa size dokuz'u beş geçe çalan sirenler eğer batıyorsa size bu kadar seven,sayan insan size değil sireni, treni soksak ne fayda..
  • sevmek zorunda değilsin, ama saygı duymayı öğreneceksin!
  • sen zaten sevme dediğim beyanat. senin zihniyetin zaten mustafa kemal atatürk'ü anlayamaz. anlamadıktan sonra sevsen ne olur, sevmesen ne olur? sevmemen daha iyi.
  • tabii ki, kimse mustafa kemal ataturk'u sevmek zorunda degil. zaten boyle bir sey mumkun de degil. kim kime zorla bir sey sevdirebilmis bugune kadar?

    zorla sevmeyalim tabii, birileri oraya asker-polis koyup herkesi zorla durduruyorlarsa yanlis yapiyorlar, buna karsi beraber mucadele edelim.

    ama insanlar yilda bir defa ve de toplam bir dakikaligina islerini birakip tum sehitleri temsil eden kisi olarak onlarin komutanlarinin, cumhuriyetin kurulusuna emegi gecen tum devlet adamlarini temsil eden kisi olarak ilk reisi cumhurun, kurtulus mucadelesini tum varligiyla yuruten halki temsil eden ilk liderlerinin manevi sahsiyeti huzurunda saygi durusunda bulunuyorlarsa birileri de bir zahmet katlaniversin.

    ınsanlarin degerli bulduklari bir sey icin bir dakikaligina hayatlarinin akisini durdurmalarindan rahatsiz olan kisinin onca insani degistirmek yerine rahatsiz olan kendisini degisirmeyi denemesi daha isabetli bir karar olur sanki...
hesabın var mı? giriş yap