*

  • özellikle istanbul'da artık yapılması şart olandır.

    abi bir hafta sıkalım dişimizi, çok çok acil işi olanlar hariç hiç kimse taksi kullanmasın; sadece bir hafta. bakın o zaman yakın mesafeymiş diye burun kıvırabiliyorlar mı? bakın o zaman arabada size sormadan sigara içebiliyorlar mı? bakın o zaman ileri geri konuşup kaba davranabiliyorlar mı?

    mafya kesildiler başımıza ya; böyle bir hizmet kalitesizliği yok yani, dünyada yok!

    niye katlanıyoruz buna abi? parayla rezil olmak dedikleri bu değil mi lan?
  • nasıl ki bütün taksiler tek tip sarı renk ise, bütün taksi şöförlerinin de tek tip beyaz smokin giymesi; müşterisinin binerken ve inerken kapısını açması, tam bir istanbul beyefendisi gibi konuşup davranması zorunlu hale getirilene kadar katılacağım boykot.
  • benim 5 yıldır yaptığım şey. en son taksi şoförü 50 lira alıp 5 lira aldığını iddia etmişti ama neyse ki polis çağırırım deyip paramı kurtarmıştım.
  • tam da bugünlerde tekrar gündeme almamız gereken boykottur. yalvarıyorum size şunu organize eden bir adam çıksın, kitleleri toplayabileceğine inanan bir arkadaşımız çıksın organize olalım. bakın en azından bayram'da taksi kullanmayın bir yere giderken. iktidarı da muhalefeti de bu adamlara yaranmak için halkını sattı. biz halk olarak bir birimize sahip çıkalım. fahiş fiyatlı, kaba saba ayılara para kazandırmayalım ekmek yedirmeyelim. bazı şeyler bir kıvılcımla başlar. bir taksicinin günde 3 yolcu fazladan alamaması demek ortalama 100 tl demek. bu adamlardan dayak yiyip,küfür yiyip, nazlarını çekip üstüne bir de ceplerine 100 lira bırakmayalım.

    durumu olmayan vatandaş zaten ve öğrenciler zaten kullanmıyor. bu lanet oluşumu kullanan şu sözlükte yazan insanlar ve onların çevreleri. bir kere olsun sağcı solcu demeden şu sizden bu bizden demeden. boykot hakkımızı kullanalım.

    edit: parayı 5 çocuklu hasan emmi'den kazanırsın zaten doğru, ha pardon siz 4 kişiden fazlasını almıyordunuz.
  • köpek öldüren sevdalısı çakma entel cihangir solcularının yapması gereken vasat boykot. bi taksici olarak ne sürekli cihangir’e gitmeye, ne bitli kız arkadaşlarınıza, ne sidik ve şarap kokmanıza bayılıyoruz zaten rahat olun sizlik bi durum yok.
  • hemen başlamalıdır. halk acilen organize olmalıdır.
  • ya siz neyi boykot ettiniz ki bu zamana kadar derler adama.

    türk insanın boykot edip de başarılı olduğu bir şey ben hatırlamıyorum.
  • olması yapılması gerekendir. (bkz: taksiye binmek için yalvaran yaşlı kadın) başlığında görüldüğü üzere ne devlet, ne polis, ne belediye bunlara dur diyemiyor. halk kendi göbek bağını kendi kesmek zorunda. ben istanbul' da yaşamıyorum. belki umurumda olmaması gerekir. ama şu yapılan terbiyesizliğe sessiz kalmak insanlığıma dokunuyor.
hesabın var mı? giriş yap