• klasik dinci yobaz ve potansiyel tecavüzcü söylemi.

    şöyle bir baktım bu arkadaş neler yazmış daha önce diye, bakınız ki bir kez daha ahlak satanın en büyük ahlaksız olduğunu görünüz.

    (bkz: #73819357)
    (bkz: #74732263)
    (bkz: #74724448)

    bir de şimdi trollük yapar da silmeye kalkarsa diye, şunu da bırakalım.

    edit: bilgi eklendi.

    edit2: şaşırtmadı, başlık başa.
  • sen azmışsın joe.
  • ben sapığım demiyor da, duyu organlarımı yoruyor diyor...
  • geceleri porno izleyip küloduna boşaldıktan sonra pişmanlık içinde sabah namazını bekleyen mahlukların içine düştüğü durum.

    iyi tanırım böylelerini. yaşattıkları travmalarla çocukluk ve gençlik döneminizin anasını sikerler. hayat boyu kendinize gelemezsiniz.

    abazalık son seviyede olduğu için adamlar kendilerine güvenmiyor. o derece basiretsiz, ahlaksız, nefissiz ve sapıklar. çocuk, kadın, hayvan, yorgan, topuk sesi, kadın sesi, müzik sesi, vanilya kokusu ne duyumsasalar tahrik oluyorlar. böyle anlarda kafalarını eğip kendi götlerine sokmak suretiyle önlem almaya çalışıyorlar ve bu mallığı “üstün ahlaki davranış” olarak size pazarlıyorlar.

    tiki olan birini düşünün, “limon” denince ağzı sulanan, tüküren, küfreden biri. gidip tedavi olmak yerine, kendi davranışının anormal olduğunu görmek yerine elindeki güçle limonu yasaklıyor. limon yenilmesini, limon denilmesini, limonu hatırlatacak her şeyi yasaklıyor. bunların o kokuşmuş zihinleri aynen böyle bir şey. saatlerce anlatsanız da o boklu beyinlerine fikir temas etmez. kurslarda şeyhler bunları zıplatıp saçma sapan şeyler ezberletiyorlar, bunlar da asırlarca aynı ezberleri tekrar edip duruyorlar. “lan acaba bende bir sıkıntı olabilir mi, acaba yanılıyor olabilir miyim” diye bir kez olsun sormuyorlar...
hesabın var mı? giriş yap