• (bkz: tamam)

    siktir et onları sen nasılsın?

    edit akbayram: başlık ilk açıldığında yalnızca "işgal demişler" yazıyordu. bi' an arkadaşım whatsapp'tan yazdı sandım. sözlükmüş.

    (bkz: amına koyayım onların çok ayıp ediyorlar)

    sonra ortamlarda "arap sevmiyorum ben" deyince kızıyorlar. burdan onlara sesleniyorum. arap demek müslüman demek değildir be amına koduğum. arapça yazan her şey de kur'an-ı kerim değildir. küçük beyinlerinize yerleştirin şunu. bi' arkadaşı sigara sarmak için çarşaf almaya göndermiştik. arayıp "bunun üstünde kuranca yazıyo olum" demişti. neyse konumuzla alakası yok.

    araplar yine ihanet peşinde. karşılığını da misliyle bulurlar. kimse canını sıkmasın.
  • arabın 100 sene önce olduğu gibi yine bizi satmasıdır. o gün ingiliz köpeği olmuşlardı, bugün amerikan. değişen bir şey yok.
  • arap götü yapan bir tayfa var ya işte onlar çok üzülmüşlerdir. arap tayfası hep böyle arkanı dönmeye gelmez.
  • bana az önce mesaj yoluyla sizin çocuklar ölüyorsa bizimkilerde öldü nesliniz tükensin diyen arkadaşa da söyledim. size araplar lazım. çünkü din kardeşi çünkü ümmeti muhammed. arap olunca hepsi peygamber kadar kutsal geliyor bu ülkedekilere. size daha önce nasıl yaptılarsa yine sırt çevirdiler. ağlamayın.
  • ihanet 100 sene önce oldu şimdi niye şaşırıyorsunuz.
  • ihanet dost bilinen birinden gelene denir. şükür ki ortadoğuluları dost bilmediğimiz için bizim için ihanet değil malumun ilamıdır sadece. yüzyıllardır ortadoğu çöllerinin hayalini kurup araplar için yapmadıkları kalmayan ve hala bu yaşananlara şaşıranlar düşünsün.

    bu arada ortadoğulular dost değil de kim dost diye soracak olursanız da size o meşhur sözü hatırlatmak isterim "devletler arasında dostluk değil ortak çıkarlar vardır"
  • (bkz: arap sen aciklama yapma, bokunu cikariyorsun)

    kim bilir kacinci defa arap kopeklerine dayali siyaset yapilamayacagi, bunlarin ihanet ve kalleslik icin firsat kolladigi ortaya cikmistir.

    biz bunu defalarca anlatmaya calisirken bir tayfa gelip burada arap gotu yaliyordu. daha devam edin siz arap adetlerini dinin bir parcasi gibi satmaya.
  • arap ulan bu...
    ne bekliyordunuz ki?
    bize birkez daha,araplara güvenenlerde sike sürülecek akıl olmadığını göstermektedir.
    (bkz: sike sürülecek aklı olmamak)
  • adamların gözünü para okadar köreltmiş ki, suriye milli ordusunu desteklemek yerine kürtleri destekliyorlar, benim korkum gelecekte bu suriye milli ordusu da bizi bu amerikan mandaları için sırtımızdan vurması.
  • ha siktir cibuti bile işgal demiş.
hesabın var mı? giriş yap