• şimdiden tüm türkiyeye geçmiş olsun üniversitelerin tatil edilmesi sonrası hastalığı yaymak için daha güzel bir ortam oluşamazdı. toplu halde bekleme yığılma ardından türkiye'nin dört yanına toplulukla seyahat. bravo...

    görüntü
    görüntü 2
    görüntü 3 yalnizligin dinini yayan adamm isimli yazar afyondan bildiriyor.
    görüntü 4 backtothefeature isimli yazardan eskişehir hızlı tren.
    görüntü 5 nevus isimli yazardan tokat otogar. bakın virüsü felan dışarda tutuyorum. birisi bana şu görüntüyü mantıklı bir temele oturtabilir mi ?

    görüntü 6 mstfaalgl isimli yazardan trabzon.

    edit4: şu yurt ağlaklığını bir bırakır mısınız artık. eğitime ara ayın 16ısında başlıyor. 16ısına kadar sizi zorla yurttan kovan varsa yetişkin bir insan gibi davranıp hakkınızı arayın. bir kişi bir belge sunsun dün zorla çıkartıldığına dair insanların ki mantıki bir çerçeveye oturtalım dünki toplu çıldırmanın. ne konuşuyorsunuz ?

    edit3: ya hele bir bırakın ağlaklığı. yok öğrenci olmamışız yok gurbetmiş yok yurttan atıyorlarmış yurtlar pismiş tuvaletleri bok götürüyormuş. sıçamıyorlarmış.. o mola yerlerindeki steril tuvaletlerde güzelce bir sıçın tamam mı şöyle sağlam sıçın ama. kaçınız kyk yurdunda kalıyor hele bir söyleyin. yarın güme mi gitti ? cidden virüsü tuvaleti kykyı sıçmayı bir kenara bırakıyorum. neyin acelesi bu ?

    edit2: küfürlere hakaretlere karşılık vermiyorum. görüntü varsa koyuyorum buraya gerekenler başlık altında mantıklı yazarlarca zaten söyleniyor. size sövsem nolur sövmesem nolur.

    edit: hiçbir şey demiyorum. ne haliniz varsa görün. çok iyi görüntüler bunlar harika yapıyorsunuz böyle devam... süper öğrencilersiniz hepiniz türkiye'nin parlak geleceğisiniz.
  • (bkz: 5n1k)
  • previously on coronavirus in iran...
  • yarın itibari ile corona olmayan şehir kalmayacak.

    hoşgeldin corona bebek.
  • ya ne olcaktı okullar tatil oldu, bu insanlar ne yapacak avare gibi gezecek avmlere cafelere doluşacak bu kaçınılmaz.
    tatil olmasa o ayrı bir mesele.
    ehvenişer yani.
  • (bkz: hiçbir şeyi beğenmeyen insan)

    zorunlu edit: entrynin ilk haline verilmiş cevaptı.
  • salak salak konuşmayın. üniversiteler siz otogara koşun seyahat edin diye tatil edilmedi. oturun evinizde yurdunuzda, mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın diye tatil edildi.

    edit: şu ortamda hasta olan 1 kişi varsa kaç kişiye bulaştırdığını siz düşünün. kendi yaşınızda %0.2 ölüm oranı olan virüsü %14 ölüm oranı olan dedelerinize veya kronik akciğer rahatsızlığı olanlara bulaştıracaksınız. şu görüntü bencillikten başka bir şey değil bana göre. "bulaşıcılık"tan bahsediyorsak eğer çevrenize karşı da bir sorumluluğunuz var.

    edit2: arkadaşlar yurdunuz kapanıyorsa "yurt yönetimiyle savaşın ve yurttan çıkmayın!!!" gibi bir şey söylemiyorum ya. belli ki "mecburi" olmadığı sürece diyorum. kendiniz bence anlayabilirsiniz bunu.
  • tatil etseler suç, tatil etmeseler suç...

    illa ki bazı kararların olumsuz sonuçları olacak... her şeyi bi bilmeyelim ama değil mi?

    sanki kararı alanlar keyfine bu kararı alıyor, cidden bu millete yaranılmaz...

    ek: bana mesaj yazıp çok bilmişlik taslamayın lütfen... tatil kararının ardılı bu olaylar... klavye başından oturup öğrenciler yurtlarından çıkmasın demek kolay...
  • bu hükümetin değil bizim insanlarımızın cahilliği. umarım salgın ülkemizde yayılmaz.
  • virüsun yayılmaması için alınan önlemin virüsu daha çok yayabileceğinin görüntüsü.
hesabın var mı? giriş yap