• saat 12:05'te başlayacak olan ve fenerbahçe başkanvekili semih özsoy'un katılacağı programdır.

    programın içeriğinde büyük ihtimal son dönemde yaşanan sistematik hakem hatalarına değinilecek olup, şahsen benim de bahsetmesini istediğim birkaç önemli husus bulunmakta.

    ilk olarak kesinlikle mhk başkanı yusuf namoğlu ve kurullarının değişmesi gerektiğini belirtmesi gerekir. aşağıya bırakacağım flood'ta yusuf namoğlu ile galatasaray'ın kirli ilişkisi bulunmakta. bunlar şu an için bir iddia olabilir fakat birinin bunu dile getirmesi ve karşı tarafın bu iddialar hakkında açıklama yapması gerekmektedir.

    twitter flood'u

    ikinci olarak malum bu hafta oynanan fenerbahçe - kayserispor ile galatasaray - trabzonspor maçlarında yaşanan hakem hataları.

    fenerbahçe maçında maçın ilk yarısında mensah topa 2 defa elle müdahale edip yaklaşık 5 ya da 6 faul yapmasına rağmen sarı kart bile görmemişti. soldado ise ilk faulünü yaptıktan sonra sarı kart görmüş ve bu karta itiraz ederken fuck off dediği için kırmızı kart görmüştür. fakat ne enteresandır ki 2 gün sonra oynanan galatasaray maçında nagatomo hakeme itiraz ederken 2 defa fuck off demiş bırakın kırmızıyı kart dahi görmemiştir.

    ilgili video

    ayrıca fenerbahçe maçında şamil cinaz mehmet ekici'nin ayağına basmış olmasına rağmen bırakın kırmızı kart görmeyi söz konusu pozisyonda faul dahi çalınmamıştır. bu olayın ardından mehmet ekici bir süre oyuna devam etmesine rağmen ikinci yarıda oyundan çıkmak zorunda kalmıştır.

    umarım semih özsoy bu yaşanan olaylardan bahseder ve federasyondan gereğinin yapılmasını ister. ayrıca bu başlığı açarken tahmin ediyorum ki galatasaray taraftarı gelecek ve siz bildiri imzaladınız hakemler insandır dediniz diyecekler. evet o bildiriye katılıyorum hakemler insandır fakat futbolda bir futbolcunun ayağına bastığınız zaman faul çalınmalıdır ya da fuck off kelimesinden bir futbolcu kırmızı kart görürken 2 gün sonra başka bir futbolcu oyuna devam etmemelidir. bunun adı hata değil çifte standarttır. benim beklentim hakemlerin bu konularda uyarılarak kariyerlerine devam etmesi ki fenerbahçe'nin yeni döneminde yönetim; başka takımlar gibi düdük astırma olayına girmeyeceğini açıkça söylemiştir.
  • diagne ye verilmeyen kızımızı kartın ve trabzona verilmeyen penaltının da gündeme getirilmesi gereken program
  • başkan vekilimiz sayın semih özsoy’un katılacağı program.

    eminiz haftasonu yapılan katliamdan söz edilecektir.

    soldado’nun karşısında nagatomo’nun nasıl bir ayrıcalığı var merak konusu bizim için.

    diagne sarı kartı varken neye güvenerek tekmelerle oyunculara girip güveni boşa çıkmadı ve 90 dakika oyunda kaldı bu da merak konusu.

    edit: hala utanmadan bildiri diye ağlayan var. neymiş ‘biz de kasıt var dedik bildiri yayınladınız’ bahaneleri de. hiç utanmadan, yüzleri bir gram kızarmadan hatalı kornerden öne geçtikler maçta yanlış taç kararından gol yedikten sonra haftalarca ağlayan takım kasıtlardan yakınmışmış. gerizekalı olsak ayakta götürecekler.
  • yayınladığı bildiriyi okumayıp, sonra mızıkçılık yapan yalı çocukları; yabancı sınırına el atıp kutsal marşımız üzerinden duyar da kasacak. şeytan rıdvan da orta açacak. her kim severek izlerse , futbol körüdür.
  • semih özsoy’un konuk olarak katılacağı programdır.

    fenerbahçe’nin sabote edilen haklarından ve mhk’nın kirli oyunlarından bahsetmeli ve en önemlisi bildiri ile şu anda yaşanan olaylar arasındaki farkı açıklamalıdır. açıklamalı ki artık şu “siz bildiri imzaladınız, hakemler de hata yapabilir” zırvaları bir son bulsun.

    kayserispor-fenerbahçe ve galatasaray-trabzonspor maçında yaşanan hakem “hataları” herkesin malumudur. burada hatayı tırnak içinde yazmamın sebebi bunların hata değil birer çifte standart görüntüsü olmasıdır. çünkü bir futbolcumuz aynı söylemden atılmışken başka bir maçta aynı söylemi iki defa gerçekleştiren oyuncu görmezden gelinmiştir. bu, pek çok çifte standartlardan sadece bir tanesidir.

    semih özsoy’dan beklediklerim bunları gündeme getirmesidir.

    beklemedeyiz efendim.
  • fenerbahçe'li yöneticinin katılıp, galatasaray ve trabzonspor'un konuşulacağı program.

    siyasilerin yaptığı gibi hedef şaşırtma taktikleri uygulanacak ve programda kendi problemlerine çok değinilmeyecek gibi duruyor.

    (bkz: şubat 2019 kuşların çıldırması)
  • semih özsoy'un katılacağı son zamanlarda kasıtlı olarak aleyhimize yapılan hakem hatalarının konuşulacağı programdır. umarım bu oynanan pis tiyatro böyle hamlelerle son bulur ve adil yönetilen maçlar izleriz.
  • olması gerektiğı gibi çıkıp masaya vuracağımız program. diğerleri gibi ağzımızdan kuduz salyalarak saçarak değil, adam gibi. olması gerektiği gibi.
  • sikimizde olmayan programdır. kendisini tapeleri ile tanıdığımız bu şahıs hiç sikimizde değil.

    şahsen benim de bir önerim olacak; bildiriyi imzalayan 17 kulüp olarak klüpler birliği toplantısında tüm yandaş kanallarınızla galatasaray maçlarını dakika dakika incelemeniz.

    kuşları kardeş yaptık dediğimizde de kuduruyorsunuz. başlığı açan fenerli ipnoşun beşiktaş taraftarının paylaşımını yapmasından nasıl da aralarında sıkı bir bağ olduğu anlaşılıyor.
  • galatasaraylı yetkililerin isterlerse aşağıdaki video ile katılabileceği program

    26 gün arayla 2 ayrı fatih terim açıklaması

    video özeti=maçtaki hataların aleyhine veya lehine olmasına göre çok kısa bir süre içerisinde 180 derece açı yapan 2 ayrı fatih terim açıklaması.

    sorarlarsa fenerbahçe mızıkçı dersiniz.
hesabın var mı? giriş yap