• gundemi bastan asagi degistirecek program. tabi ki resmi fenerbahce kanali ntvspor'da yayinlanacak. ridvan en buyuk aziz destekcisi olarak yazilmis senaryoyu oynayacak, guntekin ise alev alev soracak. merakla bekliyorum neler olacak..

    edit: programda guntekin onay var, mesaj atip durmayin yok diye. adam gibi arastirin amk!
  • turk futbol tarihinin en yuz kizartici sucundan ceza alan, yargitay tarafindan bu kararin son kademesini bekleyen aziz yildirim'in kendini aklama programi olacaktir. ridvan dilmen'in de, guntekin'in de ne kadar adam oldugu ortaya cikacak!
  • derdi fenerbahçelilerden çok diğerlerini geren program. adalet kavramının anasını sikerttiğinden mütevellit meclisçe kaldırılmaya çalışılan mahkemelerin verdiği cezaya mal bulmuş mağribi gibi tutunup sallayanlar izlemese de olur. gidin cacık yapılan kahvehane sohbetli futbol programlarıyla kendinizi tatmin edin.

    genel olarak söylemleri fazlasıyla atarlı ve abartılıdır ama en azından söyleyeceklerinin doğruluğu kanal kanal dolaşıp emenike'nin para sayma görüntüleri var diyenlerden, bilyoner'i kapatmışlar diye üfürenlerden, "üç tarla şu üç maçta şike için şifre olarak kullanıldı" deyip iddiasına kendi bile inanmadığı için iddianameye koymayan hukuk adamlarından daha fazla olacaktır.
  • sadece ama sadece güntekin onay'in söyleyeceklerine olan merakimdan dolayi izleyecegim program.

    herkesin adi gibi bildigi seyleri aziz yildirim'a, üstelik en büyük yalayicisinin yaninda sorabilecek mi, yoksa o da herkes gibi mi?

    bu arada "ulan cok bariz yaliyoruz" diyen ntvspor ailesini de tebrik etmek istiyorum. aziz yildirim'in karsisina ridvan dilmen ve fuat akdag gibi hadlerini asip aziz yildirim'a bir sey soramayacak iki insan koymak gibi bir yanlisi fb tv bile yapmazdi ki araya bir güntekin onay serpistirmeye karar verdiler sonradan.
    önceki hali: http://img-ntvspor.mncdn.com/…i/299/yldrs_at5l6.jpg
    sonraki hali: http://img-ntvspor.mncdn.com/…299/yldr600_9n7sn.jpg
  • ulan dalyarak, ben omrumun kaydadeger bir kismini tribunlerde, deplasmanlarda, saracoglu'nda inonu'de gecirmissem, yuzlerce lirami, en guzel yaslarimin gecelerini futbol icin adamissam, benim sevincimi bazi orospu cocuklari maclari satin alarak calmissa bu benim derdim degil de kimin derdi olacak ulan? defalarca soyledim, yine soyluyorum, benim bogazimdan kestigim bilet, kombine, fb deplasmanina gitmek icin verdigim akbil parasi dahi kimin haksiz olarak bogazindan gecmisse helal etmiyorum, cocuklarindan cikar insallah!

    bu programi turkiye'deki akli selim her futbolsever izler, izlemelidir. kepazelik nasil bir kavram onu gormek icin bile izlenir.

    guntekin onay'in da belki de gazetecilik kariyerindeki en onemli sinavdir!

    (bkz: fenerbahce/#24947885)
    (bkz: fenerbahce/#26632657)
    (bkz: aziz yildirim'in tutuklanmasi/#24449784)
    (bkz: fenerbahce'nin kume dusurulmesi/#26481041)
    (bkz: 26 nisan 2012 tff etik kurulu raporu/#28417067)
  • tayyip erdoğan televizyona çıktığında hangi nitelikte sorular soruluyorsa, aynen öyle soruların sorulacağı program. bir memlekette özgür gazetecilik yoksa, o sadece politika alanında olan bir sorun değildir. o sorun gazeteciliğin diğer alanlarına da yansır. para, siyaset ve çeteler ile sonuna kadar bütünleşmiş olan memleket sporunda herhangi bir yöneticiye zaten, diğerleri izin vermeden sorulması gereken sorular sorulamaz. kendi kulübünün tesislerinde takımının efsane kaptanı rüştü'yü dövdürdüğü herkesçe malum olan bir kişi konusu nasıl kapatıldıysa, kendi takımını avrupa'da yasaklı hale getiren birisi nasıl federasyon başkanı olduysa, türk telekom arena inşaatında fenerbahçe atkısı açtığı için işinden bir kişiyi kovan kulüp yöneticilerine nasıl bir şey denmediyse, ali demir nasıl hala ösym'nin başındaysa, vakıa bu ülkedeki a'dan z'ye tüm yanlışlıklar nasıl medyada görünmez kılınıyorsa, aziz yıldırım'ın hataları da bir bir aklanacaktır.
  • açılışında fuat - rıdvan - günto üçlüsünün, birbirlerinin omuzlarına tırmanarak yapacakları "aziz başkan bizi bırakma" koreografisi ile renk katmaları beklenen program.
  • aziz başgan'ın, tıpkı fehmi koru ve nazlı ılıcak'ın sorularına dömi - voleyi yapıştıran tayyip kıvamını yakalayacağı program (bkz: güldürü ve neşe tufanı).
  • mahkeme tarafından hakkında açık açık "şike yapmıştır" kararı verilen adamı gözyaşları içinde omuzlara alan tiplemelerin kalkıp da önyargıdan falan bahsettikleri program. gözleri aziz başgan aşkıyla kör olmuş böylesi modelleri ciddiye almayınız çok rica edicem...
  • bence mehmet demirkol'un da olması gereken program.
hesabın var mı? giriş yap