• ağırlıklı olarak akp ve mhp'nin tepki oylarını alacağını düşündüğüm için daha çok bu partilerin imhsı olacaktır. boşa ağlamayalım kütfen :))
    adamdan %8 civarı sürpriz bekliyorum :)
  • sinan bey in vatan millet sevgisini sorgulamak için aklını peynir ekmekle yemek lazım. gayet gerçekçi ve stratejik bir harekettir. ülke yönetiminde türk milliyetçilerinin de olması birilerine batıyor.
  • oktroll zırvası.
  • sinan bey şahsi kazanımlar peşinde olsaydı akp ile mhp ittifak kurduğunda bu durumu eleştirmez oturur parti içersinde yükselirdi ve muhtemelen şu an bakandı ülkenin de balını kaymağını yiyordu.

    yine şahsi çıkarımlar peşinde olsaydı akp mhp ittifakını eleştirdikten sonra atıldığında durmaz,kendisine bir parti bulup şahsi çıkarımlar elde etmeye çalışırdı.

    30 yıl siyaset yapmakla itham edilen kişi en genç aday diğerlerinin en az 60 yıllk siyasi geçmişi var :)

    nerden tutan elinde kalan çinkokarbon bir başlık maymuna bile taş aleti versen bir noktadan sonra kullanmaya başlıyor üretemese bile...bu fikir yürütemeyenlere olayı anlatıyorsun onu da algılayamıyorlar bilmiyorum nasıl başedeceğiz.
  • ikinci turda erdoğan'ı destekleyeceğini söyleyenler vardı. şuan bugün geldiğimiz noktada ikinci tura götürmeye çalışmak bile erdoğan'ı desteklemektir bana göre. ama zamanın, iyi ve kötü niyetliyi ayırt etmek gibi bir huyu vardır.
  • kaka trollerin kendini bitirmesi olayıdır.
    adamın her kelimesine bir saçma başlık açma için çırpınıp duruyorlar ama ortada birşey yok.
    aktrollerden beteri gelmez derken büyük konuşmamak gerektiğini mağlesef bu günlerde öğreniyoruz. beterin beteri varmış.
    şu ülkede ne muhalefeti ne akpsi seçmenin tercihine saygı duyuyor.
    hepsi için her seçim beka seçimi, son seçim. e arkadaş o zaman ona göre davransaydın. akp gibi ben yaptım oldu diyerek listelerine iğrenç insanları koymasaydın?
    20 seneye yakın chp koltuğuna kendini vakumlayan ve eleştirdiği insanlar gibi istifa etmesini bilmeyen kk'yı önüme aday diye koymasaydın.
    insanlara akpnin yaptığı gibi korku yayarak seçim kazanmaya çalışanların dilinde sabah akşam sinan oğan var. biraz akpden oy almaya mı baksanız? halen %45 oyu var.
    (bkz: iyi parti ve chp'nin göz kamaştıran vekil adayları)
  • memleket yangın yeri bunlar ikinci tur hayali kurup kimden ne koparacağının hesabını yapmaya başlamış neyseki bugün utanmadan sıkılmadan net bir şekilde açıkladılar acemlik işte ...
  • aktroller sinan ogan muhalefet seçmeni arasında kindarlik öfke yaratmak için faal arkadaşlar. bırakın kim ne derse desin bu oyuna gelmeyin. başlıkların altına bakarsanız anlarsınız.
  • kendisinden pek haz etmesem de muharrem ince’ye atılan iftira ve dün sinan oğan’ın röportajının bir kısmının cımbızlanıp -ki yüzde 1 bile oyu olmayan akp artıklarının koca ittifakı davar güder gibi güttüğü bir ortamda bakanlık talep etmesi de normal aslında- siyaseti yönlendirme çalışması tam da fetö’nün kumpas faaliyetlerine benziyor. bu yüzden, benim için “acaba oylar bölünür mü” endişesi “oyum nereye gidiyor”a döndü.

    sinan oğan kendini imha etti mi, etmedi mi bunu yarın göreceğiz. ama umarım siyaseti kumpaslarla dizayn etmeye çalışan o şerefsiz topluluk tekrar hortlayıp, geçen sefer yapamadığını yapıp bu milleti imha etmez.
hesabın var mı? giriş yap