• twitter'da aynı bilginin dolaştığı ifab kararı. bence hala teyide açık.
  • tekrarlanır mı tekrarlanmaz mı hiçbir fikrim yok ama hala bir karar verilmemesi gerçekten çok komik bir durum.
  • ulan ne ağladınız arkadaş. yıllardır mafya başkanınızla yapmadığınız şike kalmadı, hakem beğenmeyince hakem odası bastınız. ali şen'in açıklamaları hala duruyor sosyal mecralarda. şimdi gelmiş beşiktaş'ın başvurusu için hızlıca karar çıkacak diyorsun. zaten başvurumuz nezaman olmuş hala karar çıkmamış. ayrıca da kural hatası mı, evet kural hatası var. çifte standart nerede? ben sana söyleyeyim çifte standartı. ali palabıyık'ın 2 sene önceki maçta tosic'i atıp da aynı pozisyonda serdar aziz'i atamamasıdır!
    yıllarca size yapılan kayırmalar bitince sesiniz çıkmaya başladı değil mi. oyun kuralına göre oynanınca foyanız ortaya çıkıyor. beşiktaş'ın yıllarca hakkı yendi, hala da yenmeye devam ediyor kimsenin ses ettiği yok. ama beyefendilere kural uygulanınca hoşlarına gitmiyor.
  • adaletin olduğu bir ülkede maçın tescili olacaktır.

    ancak burası türkiye, mhk başkanı bjknin eski futbolcularından. sivas'ta, kayseri'de, ankara'da futbol oynanırken trabzonspor ankara'ya maça gidip gelebilirken rizespor nedense izmir'e ulaşamıyor.
    hakemler var'da kafasına göre çizgi çekip ofsayt olan golleri geçerli sayıyorlar(geçen haftaki denizli maçı) vs

    bu lig siyasetin tamamen esir aldığı bir lig, fbliler dün " sandıkta görüşürüz" demişti, korkarım bizden de sandığın intikamı alınıyor. neyse geçen sene bile düşürmemişlerdi, bu sene hiç düşüremezler.
  • adalet uyulsun deyip maçın tekrar edilmemesi gerekir beyinsizler var aramızda.

    kurala uyulsun yeter.
  • 81.dakikasına girilirken 1 1 olan maçın çift sarı kart sebebiyle atılmayan oyuncuya karşılık maçın en başından başlayıp fenerin galibiyetiyle sonuçlanması ve akabinde gelişen 5 kırmızı kartlık maçlar neticesinde beşiktaş a operasyon çekilen şampiyon olduklarını unutan bir grubu hatırlatan başlıktır.

    tekrar maçında devre arasında yaptığı transferleri de oynatmış malum takım.
  • taraftarın aptalı hele beşiktaşlıysa da hiç çekilmiyor birader. kural ne diyor? “kural hatası varsa maç tekrarı”. rahatsızsan bu kuralın değişmesini istersin. içime sinmiyor ne demek?

    kuralların uygulanmasını beklediğim karar.
  • ifab kararı maçın tekrarına ilişkin diyorlar .peki tff ne yapıyor da hâlâ bekliyor. var da mı inceliyor rapor.

    bence tff nin bu kararı açıklamasının tek nedeni özdemir'in geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu türk futbolunun 'göcekler ve çakırlar gibi hakemlere ihtiyacı var " demecidir.

    türk futbolunun göz bebeği olarak lanse edilen örnek gösterilen bir hakemin böylesine bariz bir hatayı yapması tff adına utanç vesikasıdır.
    bunu köy kahvesinde bir adam söylemiyor beyler. türk futbolunun en üstünde olan isim söylüyor bunu.ve hemen ödül gibi maç veriliyor.

    ikinci bir husus maç iptal edilebilir peki atibanin hakemi uyarmak isterken yedigi haksız sarı kart ne olacak?

    hakemlerin ne denli rezalet durumda olduğu bu kararla bence tam olarak onaylanacaktır.
  • maçta kural hatası olursa maç tekrarlanır diye bir yazı hangi kural kitabında yazıyor, zaten maçta skora direk etki eden bir durum yok, kural hatası iddiası olan pozisyondan sonra faul oluyor aksiyon değişiyor.
hesabın var mı? giriş yap