• öncelikle söylemiş olayım hassas kişiler lütfen izlemesin.

    videoda sivil araca bombalı bir saldırı söz konusu katliamı yapan hamas da olabilir, israil de olabilir.

    kesin olan tek bir şey var onca masum insan ve çocuk katledilmiş.

    tekrar uyarıyorum, midesi kaldırmayacak olanlar izlemesin.

    maalesef videoların içinde bebekler de var.

    hamas itinin yaptığını filistindeki masum insanlar çekiyor.

    bu savaşa herkes bir dur demeli.

    link +18 görüntüler.

    edit : bombayı ben atmışım gibi beni suçlamayın. twitter'da gördüğüm bir vahameti buraya taşıdım sadece. bunları görüp hala savaş çığırtkanlığı yapan varsa diye paylaştım.
  • (bkz: hamas'ın festival baskınında tuvaletleri taraması)

    edit: hamas'ın festival baskınını yazdım diye cihatçıların mesaj saldırısı altındayım. sen sivil haklı tararsan, festival basıp kadın çocuk demeden teröristlik edersen, tuvalete sığınanları bile öldürürsen bir karşılık alacaksın mecburen. karşı taraf da melek değil sonuçta. biri islami diğeri yahudi iki ayrı aşırı dinci terör oluşumunun kapışmasında olan masumlara oluyor maalesef.
  • sözlükte yine zulmü lanetlemek yerine, o şöyle yapmasa bu böyle yapmazdı şeklinde iki tarafından da yaptıkları meşru görülecek, ölen masum insanlar kimsenin umrunda olmayacaktır. istisnalar olabilir.
  • bu +18 görüntü değil farklı bir seviye. bu görüntü sanıyorum hiç bir zaman aklımdan gitmeyecek. lütfen çocuğu olan izlemesin, başlık sahibinin uçurulması dileğiyle.
  • kim masumları hedef alarak saldırı yapıyorsa allah onun belasını versin.
    sizin kendinizi tatmin etmek istemeniz yüzünden, tek derdi yaşamak olan masumlar ölüyor.
    allah belanızı versin.
    kim gücünden dolayı, kendinden zayıf olanı eziyor ise allah onun belasını versin.
  • biz izlerken kahroluyoruz, dayanamıyoruz. onlar bizzat içinde, yaşıyorlar. bir daha bu görüntüyü izleyip de, ama hamas şöyle yaptı gak guk derseniz, kalbinizi kırarım.

    israil de zalim hamas da. peki ya çocuklar? niye hep çocuklar ödüyor bu zalimlerin yaptığının bedelini. allah kahretsin ikinizi de. kahretsin.
  • (bkz: yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince me)

    hayir yani ne olmasini bekliyordunuz ki? saldirirken bunlar olmayacak mi sandilar
  • hamas terör örgütü, israil haması bine katlar! şu çocuklar ölmese de birbirinizi yiyip bitirseniz ne güzel olur! abd ve ingiltere sizin de en kısa zamanda sonunuz gelsin!
  • korkunç kareler içeren video grubu.

    saçma sapan konuşmayın. ne olmasını bekliyordunuz ne demek ya! onu bilen, bilerek yapan ve bunun olmasını bekleyen hamas denen illetti, orada yaşayan ve kaçmaya çalışırken havaya uçurulan halk değil. o kadar meraklısı olsalar kaçmaz, orada durup savaşırken ölürlerdi. kadınlar, çocuklar, bu işlere yandaş olmayan erkekler mi dedi hamas'a "gidin saldırın da onlar da bize saldırsın" diye. daha doğmamış bebeğin yarısı kopmuş. hâlâ utanmadan destekliyorsunuz şu görüntüleri. hamas'a, fetih'e falan destek vermeyen halkın oranı %30'dan fazla ama bomba bunu ayırt etmiyor.

    bugün türkiye'de yaşayan herkes aynı fikirde mi, aynı partiyi mi destekliyor? yarın bir olay olsa burada, destekleyenler yüzünden desteklemeyenlerin başı da belaya girse "iyi oldu, siz kaşındınız" mı desinler bize de?

    vicdanınız çürümüş sizin. hayat insanı büyük konuştuğu yerden vurur her zaman. dua edin de düşmeyelim böyle durumlara günün birinde.
  • hamas'ın konvoyu patlatıp, propaganda için ölen çocukları videoya almadığına kesin olarak inanabiliyor muyuz? hayır... bunu yapma ihtimalleri, yapmama ihtimallerinden daha çok mu? evet...

    israil, tüm dünyada yayınlanacağını bile bile, kendisinin güneye gitmesini söylediği sivil konvoyu vuracak değil. bu olsa olsa hamas'ın işine yarar; "şehirleri boşaltmayın, israil gidenleri vuruyor" demek için harcamışlar filistinli sivilleri belli ki...

    kuzey gazze'nin boşaltılması için çağrı yapıldığında, hamas bunun propagandasını yaptı "işgal sizi kandırıyor, öldürecek" diye. şimdi de kendileri uygulamaya koyup güçlendirmişler bu propagandayı. yerle bir edip, askerini sokacağı bölgede, kendisine karşı kalkan olarak kullanılacak, operasyonun süresini dolayısı ile de verilecek zaiyatı artıracak sivillerin bölgeden çıkması mı yarar israil'e, yoksa çıkmaması mı.

    peki bu katliam, hangisine sebep olur? biraz beyninizi kullanın. bu katliamın hamas teröristleri tarafından yapılmış olma ihtimali bence %100 ama sizin için %99 diyeyim ki boş mesajlarınızı atmaktan vazgeçin...

    bu videoya bakın. ne hikmetse, konvoyun en arkasındaki araçtan, patlayacak araçtan uzak durup, götün götün ilerleyen arabada, elde telefonla kayıt yapılıyor. sonra diğer görüntüler nerede toplandıysa bu görüntü oraya ulaşıyor ve derleme yapılıp "israil katliamı" diye paylaşılıyor.

    videoyu istediğiniz hızda izleyin, gelen bir roket vs. gözükmüyor. patlamanın şekline bakarsanız yukarıdan yapılan bir saldırı olmadığı, yerden yukarı doğru bir patlama olduğu da bariz. adım kadar eminim, hamas o araca patlayıcıyı koymuş ve kendisi patlatmıştır. al sana tertemiz propaganda. görsel

    anca 47 iq islami terör destekçileri yer bunu...

    edit: hamas'ın sivil konvoyların önünü kestiğine dair şu haberi ve görselleri de bırakalım. haber, görsel, görsel, video

    edit 2 : son edit olsun, 26 eylül 2023 tarihli şu belgeselden hamas'ın halkı gitmemeye zorladığını, halkın sığındığı birleşmiş milletlere ait okullara bile silah yığıp, füze atmak için kullandığını filistinlilerden dinleyebilirsiniz. daha bu savaş çıkmadan durum bu, bir de 7 ekim 2023 sonrasını hayal edin...
hesabın var mı? giriş yap