• aynı durum benim de başıma bir kaç sefer geldi. yemeksepeti nin güçlü bir rakibi olmadığı sürece daha çok bu rezaletleri okuyacağız.
  • yemeksepeti online ödeme kullanmamak gerek. cidden kötü bi sistem. hem restoran hem yemeksepeti parayı zaten aldık modunda takılıyor. ben kapıda ödeme seçiyorum hep çok güvendiğim bildiğim restoranlar dışında.
  • tamamen yemeksepetinin şark kurnazlığı. joker indirim ile mahallemdeki restorandan sipariş vermeyi denedim birkaç kere ne hikmetse indirim olduğunda adresim servis alanlarının dışında kaldı. olay tamamen yemeksepeti ile alakalı indirim kullandırtmak gibi niyetleri pek yok.
  • 2/10 ile puanladığım rezalettir. hizmet vermiyorsa vermiyordur arkadaşım, zorla mı ? listede semtin adı çıkıyor olabilir ama o an uzak gelmiştir. yoğunluk vardır, kurye yoktur vs vs. bunun için başlık mı açılır ?

    buradaki tek mağduriyet paranın hemen yatmaması olabilir, ki uzun bekleteceklerini sanmam. 2/10'u da paranın anında yatmaması için verdim zaten. sonuçta belki de son limitini kullandı başlık sahibi, bilemeyiz. he belki bu sefer hemen yatmıştır bakın onu da bilemeyiz. neyse. hayırlı forumlar.
  • restoranlar böyle şeyleri kafalarına göre yapıyor ve yemeksepeti hiç sallamıyor. işin garibi böyle bir şey yaşadığında yorum da yazamıyorsun. enayi gibi kalıyorsun ortada.
  • piel roja denilen restorant bilkent ankuva alışveriş merkezinde bilkent station karşısındaki konumu itibari ile bilkentin göbeğindedir.

    tanım: bölgeye nasıl sipariş veremediklerini anlayamadığım rezalettir.
hesabın var mı? giriş yap