*

  • çok zor ama bir o kadar da zevkli geçecek maç. b grubunun tartışmasız iki lider adayı karşı karşıya geliyor. 19.30’da başlayacak maçı, saat 20.00’de başlayacak olan 15 aralık 2011 fenerbahçe ülker gescrap bb maçı nedeniyle yalnızca yarım saat izleyebileceğim. bu da hemen hemen 1 set demek oluyor.

    ama benim derdim başka. bu sezon başında rabita bakü’ye transfer olan natasa osmokrovic’i başka bir forma altında hem de fenerbahçe’ye karşı nasıl seyredeceğim, onu düşünüyorum. bugüne kadar çok yabancı oyuncular geldi geçti. fürst olsun, kasia olsun, fofao olsun, dricxx olsun, blom olsun, hatta bia veya gamova olsun, hiçbirisinin gidişi, nati’nin koyduğu kadar koymadı bana. belki birkaç yıl sonra voleybolu bırakacak ama gönlümde yeri hep başka olacak.
  • ilk seti rahat bir oyun sonrasında fenerbahçe universal kazandı. 25-20
    aynı zamanda, rabita bakü bu sene ilk kez set kaybetmiş oldu.

    ikinci set başa baş geçiyor. şu anda 12-12'lik eşitlik var.

    http://www.laola1.tv/…baku/video/336-989-70454.html
  • yarım saatten fazla oynanan ikinci seti 29-27 fenerbahçe universal kazandı. bu arada 2. setin sonlarına doğru logan tom da oyuna dahil oldu.
  • fenerbahçe'nin savunmasıyla hücumuyla tıkır tıkır voleybol oynadığı maç.
    setlerde 2-0, son sette de 13-10 öndeyiz.
  • maçı fenerbahçe universal 25-20, 29-27 ve 25-18'lik setlerle 3-0 kazandı.
  • işten eve gelene kadar merak ettiğim ve bilgisayara ulaşana kadar ilk iki seti bitmiş olan maç. son seti izleyince de ilk iki seti kaçırdığına daha da bir üzülüyor insan. helal olsun takımıma!!!
  • son iki dünya kulüpler şampiyonunu karşı karşıya getiren maç. avrupa ikincisi ve üçüncüsü iki takım aynı zamanda ve gruplarının favori takımları. ancak ibre fenerbahçe yönünde fazla baskındı. kadrolara bakıldığında bile ezici bir üstünlüğü var fenerbahçe'nin. ilk setteki iki hatem hatasından başka ki ikisi de fenerbahçe lehine, başka hata görmedim. artık tom'u en azından tüm bir set boyunca izlemek istiyorum. kim her zamanki gibi müthişti ama servisleri eskiye göre çok etkisizdi. serviste ise eda ve sokolova yıldızlaştı. merve ne çılgın toplar çıkarttın sen! laola.tv gibi bir site var neyse ki trt saçmalığına kurban gitmiyoruz. devlet televizyonu spor kanalıyla meclis kanalını birleştiriyor bu ülkenin. biraz ondan biraz bundan yarım yamalak kendi gibi. zibilyon tane kanalın var hacı tam zamanlı bir spor kanalı mı yapamıyorsun? gerekirse eski maç özetlerini koyarsın gerekli mataryelin yoksa razıyım. ama şu maçları da herkesin ulaşabileceği bir spor kanalında yayınla lütfen. bugün senin saçmalıkların yüzünden, azarbeycan kanalı'ndan izledi bu maçı çoğu kişi. internetten izledim ben mesela. böyle olmamalı artık. yıllardır voleybolu katletmen vesilesiyle yüzümüzde kaybolan mona lisa tebessümümüzü bize geri ver trt!!
hesabın var mı? giriş yap