• ön edit: az önce superonline ekibi aradı kendileri sonunda tarafsız bir şekilde olayı incelemeye karar vermiş olmalı ki yapılan konuşmayı dinleyip 93tllik ücreti iptal ettiler. sayın ekrem imamoğlu'nun da dediği gibi hak yemem hakkımı da yedirmem. destek olan herkese çok teşekkürler. bizim bizden başka kimsemiz yok.

    20.06.2019 tarihinde, 30.06.2019 tarihinde bitecek taahhüt sürem için iptal işlemlerini başlatmak için superonline müşteri servisini aradım. kendileri daha sonra iptal biriminden dönüş yaparak yeni taşınacağım yerde kampanyayı değerlendirmek adına dondurma işlemi teklif ettiler. kendilerine 3-4 defa eğer ki daha sonra iptal etmek istersem bir ücret öder miyim diye sordum? müşteri servisi yetkilisi net bir şekilde hayır dedi ben de kabul ettim. ve görüşmeyi sonlandırdık. 15.07.2019 tarihinde iptal işlemi yapmak istediğimde ise karşıma 93 tl'lik ücret çıkarıldı. 93 tl problem değil ama üç kuruş daha fazla kazanmak için sözde yerli ve milli olanların köylü kurnazlıklarını afişe etmek istedim. söz konusu müşteri servisiyle ilgili şikayet oluşturma sürecimde bile farklı bahanelerle şikayetim oluşturulmadı en son 2. defa aramam ve yoğun ısrarımla şikayet oluşturuldu. kısaca ben yandım siz yanmayin dostlar.
  • superonline gibi rezil bir kurumdan beklenecek bir rezalet. kullanmayın, kullandırtmayın.
  • oluşturulan şikayetine geri dönüş olacağını da zannetmiyorum. parayı alırken ağam, paşam; iş iptale gelince auvvvvv. maalesef internet şirketlerinin hepsi müşteri yolmada birbirleriyle yarışır duruma gelmiştir. 25 mps olması gereken internetim bana aylarca 2 mps olarak gönderildi örneğin
  • vatandaşın sahibi yok. nerde tüketici hakları, nerde müşteri memnuniyeti, nerde insanlık?
  • 10/10 rezalettir.

    zaten pek işim olmayacaktı bu gibi rezaletlerden sonra hiç işim olmaz.
  • bir benzerini geçen sene türk telekomla yaşadığım durum.üstelik hangi saatte konuştuğumu söyleyip kaydın dinlenmesini istediğimde bile kayıtta böyle bir konuşma olmadığını söylemişlerdi. twitterdan defalarca şikayet ettikten , ceo larına twit attıktan sonra kendileri arayıp faturayı düzeltmişlerdi.

    tanım: 1 lira bile olsa kesinlikle üstüne gidilmesi gereken rezalet.
  • superonline pismanliktir.. bulaşmayın!!
  • türk telekom da çok farklı değildir.
  • baslik sahibi zaten belirtmis. (bkz: köylü kurnazlığı)
hesabın var mı? giriş yap