• sadece topluma kin aşılamak amaçlı herkesin üzerinde hemfikir olduğu böylesi hassas bir konu üzerinden hesap makinesinden hallice görüntüleri tekrar servis ederek zaten ekonomi ve göçmenler nedeniyle boğulmuş toplumu bence gereksiz yere daha fazla kine ve nefrete sürükleyici başlıktır. dini kullanarak insanları sömüren vatan haini bir tarikatı tekrar gündem edip allahu ekber çekerek nefret mi yaymalıyız.
    sanki hayatımızda yeterince kin ve nefret yokmuş gibi neye, kime karşı kinimizi diri tutmalıyız pardon?

    edit: bir fetöcü olmadığım kalmıştı teşekkürler linççi tayfaya onuda olduk. ne fetö ne başka bir tarikate en ufak sempatim yok dostlar hatta hepsinden iğreniyorum. ben sadece kini nefreti diri tutalım söyleminden rahatsız oldum. bu ülkede ikisinden de haddiden fazla olduğunu ve ne şartla olursa olsun nefret ve kinin insana fayda değil zarar verdiğini düşünüyorum. ülkede herkes birseyden nefret ediyor, dışarıda herkes sürekli sinirli, agresif. hal böyleyken kinimiz diri diyerek nara atmak bana yanlış geliyor.
  • fetöyü palazlandıranlara, onlara hizmet ehli diyenlere, yalakalarına ve bilumum tüm fetöcülere karşı her daim kinimiz diri!

    atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı türk gençleriyiz biz!

    sümüklü bir şeyhin peşinde koşacak kadar aklımızı kiraya vermedik!
  • zaten insanlar unutmasın, nemalanmaya devam edelim diye her yerin adına 15 temmuz sözünü eklediler sağolsunlar. sanki kendi destekledikleri adamlar yapmamış gibi mağdur da onlar oldu ya bravo vallahi.
  • yok kinimiz diri yok unutmayacağız filan diye edebiyat yapanların sadece 15 temmuz tarihinde dostlar pazarda görsün hesabı hatırladığı talihsiz adam.
  • tutmuyorum kin ne olacak ?
  • bunun tek sebebi aklını kaçırmış, robotlaşmış şerefsiz fetöcüleri orduya yangından mal kaçırır gibi dolduran ve buna göz yumanlardır.
  • korkunç bir görüntü, vahşet başka açıklaması yok. peki o tankı onların altına kimler verdi acaba, diye sormazlar mı adama?

    o köpekleri kimler palazlandırdı diye,
    ordu içerilerde çürütülürken, kozmik odaları düşmana kimler açtı diye, ne istedilerse verdiler diye... ve daha nicelerini, kimler verdi sormazlar mı adama?

    atatürkçü askerler içeri atılırken göt deliğini yaladığınız hodja efendiniz pek muteberdi. orduya kumpas kurulurken, ülke bağırsaklarını temizliyor diyordunuz. bilmesek yiyeceğiz, cumhuriyet, atatürk ve türklük düşmanları!!
  • sen bu fetocular sayesinde iktidara gel, sonra onlara ne istediyse ver, ordunun ve devletin tüm kurumlarının içine bunları doldur, bu abd uşaklarından emir al, onların sevmediklerini ergenekon balyoz gibi zırvalarla hapse at veya görevden uzaklaştır.

    sonra aranız bozulduğunda kandırıldım deyin ve kinimizi diri tutmamızı isteyin.

    benim kinim diri. fetoya da, feto ile işbirliği yapanlara da, feto tipi propaganda yapanlara karşı da.
  • hasretinizi bitirmek için mi lazım bu kin size? ben tam anlamadım.
hesabın var mı? giriş yap