• üst edit: arkadaşlar herkese kucak dolusu sevgiler. işte sözlüğün gücü. bilecik belediyesi kiraz festivali kapsamında verilecek olan oğuzhan koç konserini iptal etmiş. gerçi baterist hakan, ışıkçı sedat, şoför salim abi de ekmeğinden oldu ama olsun. oğuzhan efendi bundan sonra ağzından çıkana dikkat eder. lincimiz mübarek olsun!!!

    öncelikle adettendir kaynak:

    http://www.haberturk.com/…magazin-haberleri-3600578

    bu bizimkisi kamyon tekerine benzeyen bir ayakkabı giymiş ve ınstagramda paylaşmış.

    işte o ayakkabı:görsel

    takipçisi de "oğuzhan koç'un yeni tekerlekleri hayırlı olsun" diye yorum yapmış. sonrasında incinmiş bizimkisi.

    takipçisini aşağılayıcı kibir dolu aşağıdaki yorumu yapmış

    "göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar. sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak - köçek insanlara prim veren takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra. bugünkü parazitimiz çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. hepinize yerinizi haddinizi işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyodum.. demek ki benmişim o... haydi bakalım."

    gündem oldun mu paşam bak başlığını da açtık. bul la beni hadi bul beni. nick arkasına filan saklanmıyorum. sivas merkez himmetfakı köyü. topal hüseyin'in torunu dedin mi herkes gösterir. hadi bakalım...

    edit: hepimiz himmetfakılıyız hepimiz topal hüseyin'nin torunuyuz diye mesaj atıp destek veren suserlar iyi ki varsınız. iki kişi bizim köye gitmiş. muhtar aradı az önce. biri şişman bir de çirkince 2 oğlan seni sordu dedi. gardaşımıza yanlış yapmış demişler benden için. ( ibrahimle eser büyük ihtimalle) biriniz çok güzel hareketler' e kapak attı. diğeriniz dijital platformlar getir reklamları derken aldı yürüdü.

    gardaşımmış... külahıma anlatın siz onu benim. bu oğuzhan' a siz çok yanlış yaptınız. adam resmen mazhar fuat özkan üçlüsünün fuat' ı gibi oldu. bu adamı mağdur ettiniz resmen. lan bu çocuk gündeme gelmek için ınstagram'da takipçisiyle yüz göz oluyor ayıp be...

    eser efendi ibrahim efendi bu oğlan sizin yüzünden buralara düştü. ama herkes ettiğini çeker bu dünyada. çalma tahta kapıyı çalarlar demir kapıyı. ben diyeceğimi dedim.
  • --- spoiler ---
    göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar.
    --- spoiler ---

    tutmayın küçük enişteyi salıverin gelsin. *

    t: ilginç bir incinmedir.
  • "biz ağır vasıtayız be olm" diyip geçse mizahçı adam duruşu olurmuş aslında...
  • demiş çeyrek oktav...
  • demiş çatlak sesli adam. ülkede herkes kendini nimetten sayıyor ya…varsın olsun.
    bunları yazarken bende de ufaktan bir titreme oldu ne yalan söyleyeyim.
  • (bkz: oğuzhan koç kim amk)

    (bkz: stop making stupid people famous)

    umarım bunlara da alınganlık göstermezsin, çünkü alıngan gördüm biraz seni yapma rahad ol altı üstü sikindirik bir ayakkabı, derdini sikeyim emi.

    bu ülkenin saçma sapan insanları çoktan ünlü yapmış zaten bu adamı, götünü kaldıranlar için bir şey ifade edebilir incinmesi ama bizim sikimizde değil açıkçası ama madem konu gündeme gelmiş ayakkabı dediği şey yarrak gibiymiş. zevksiz insanlar parası da olsa yine zevksizdir.

    haspam temsil ettiğim değer ve ürettiklerim demiş güldürdün bizi asabi şirin, ne bu hiddet ne bu celal canım noluyoruz. sen eğer bir şey olduğunu iddia ediyorsan yine o aşağıladığın parazit dediklerin sayesinde olmuşsundur, insan velinimetine parazit der mi lan hiç.
  • katma değer üreteci oğuzhan nüktedan takipçisinin yorumu karşısında çılgına dönüyor.
  • bu adam niye ünlü olmuş ki?

    ulan bir de selam verirken titreyecekmiş ona selam verenler.
    bak bak bak! ay götüm!

    edit: yalnız espri çok iyiymiş.
  • hiç tanımadığı insanlar hakkında hiç katma değer üretmediğini iddia etmek de ne biliyim...

    tanımıyorsun işte, kendin de söylüyorsun. sen o insanın niteliği hakkında ne biliyorsun da bunları yazıyorsun?

    geçende de biri yazdı bana buradan... hayatta hiçbi şey yapmayan boş gezenin boş kalfasıymışım..
    allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama bir gün düşersen kardeşim, ben yine oralarda olacağım... senin için, senin iyiliğin için...

    bu arada gerçekten yeni tekerlekleri hayırlı olsun.
hesabın var mı? giriş yap