• savunma değil, savcıya ders vermiştir.
  • kısaca "kral çıplak" demiştir
  • eğer bu savunma nedeniyle, teşhisini medya yoluyla paylaşmaktan cezalandırılması gerekmekteyse, her sabah 3-5 farklı programda, 10-15 kişiye canlı yayında teşhis koyup reçete öneren doktorlar da cezalandırılmalıdır.

    rte zaten mustafa altıoklar'ın hastası değildir ve aralarında bir gizlilik ilişkisi yoktur. altıoklar yalnızca bir hekim olarak kendi görüşünü beyan etmiştir.
  • kodumun yerinde herifin danışmanları bile evladını kaybetmişleri tekmeliyor, daha hala gizlilik ilkesi diyorlar ya. akıl alır gibi değil. çıldırıcam yemin ederim. suits izletip mi salıyorlar olm sizi buraya.

    geri adım atmamış savunma işte. öyle ya da böyle, resmi tutanaklara geçecek.

    edit: küfrü traşladım.
  • onceki cumbaba'nin ifadesiyle,
    (bkz: ben tatmin oldum)

    agzina saglik.
  • hukukun ustunlugu ve gecerliligi olan bir ulkede (once upon a time) acilan bu davaya yapilan bu savunma, o davayi acan danismanlarin istifa etmesi ya da kovulmasiyla sonuclanabilir.
    cunku iki yol var
    1.dava, davalinin belirttigi sebepler nedeniyle ya reddedilecek
    2.ya da davaci, davasini korumak adina bagimsiz bir heyet araciligiyla davalinin teshiste bulundugu konularda 'saglam' oldugunu belirten bir rapor sunacak.

    ıkisinde de dava acan danismanlar 'mat' olmus durumdalar.

    tabii hukukun 'guguk kusu' olmadigi bir ulkede...
  • ülkenin halini gözler önüne sermektedir. eskiden skeçler yapılırdı, talk show'larda acımasızca eleştirilirdi devlet büyükleri. olacak o kadar'ı bile özler olduk bu ülkede. muhalefetin her türlüsünü sindiremeyen bir anlayış hakim.
  • bir hekim olarak tamamen arkasında durmaktayım. tanılar ve özellikler tam oturmakta. hiç bir suç yok ve aynı zamanda akıl hastalıkları ne zaman hakaret olmuş. bunu ben hitler'in akıl hastalarını toplanma kamplarında öldürmesine paralel buluyorum. ikiside hem eleştiriye taamülsüz insanlar ve ikiside bütün herkesde olabilecek bilim tarafından sabitlenmiş akıl hastalıklarını insandan düşük görüyorlar.
hesabın var mı? giriş yap