• --- spoiler ---

    chp genel başkanı atatürk hava limanı için yapılan millet bahçesi projesini ak parti telefonlarımızı dinleyerek bizden çaldı diyor. bu durumda bugün başlayan yıkımla ilgili bir sorununuz yok demektir.
    --- spoiler ---

    görsel

    https://mobile.twitter.com/…tus/1526303943416025092
  • mide bulandıran twit. çünkü kimse "telefonların dinlenmesi" kısmına takılmamış. siz iyi misiniz gerçekten? atatürk havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasından çok daha önemli bir durum var. aloooo! ana muhalefet partisi başkanının telefonları dinleniyor. bir şekilde iktidara gelme ihtimali olan insanların telefonları dinleniyor. seçilmiş bir başkan devletin imkânlarını kullanarak rakiplerini elemeye çabalıyor. akp - chp tiyatrosuymuş da bık bık. farkına varın, bokunuzda boğuluyorsunuz.

    edit: birkaç yazar bana konunun ayrıntıları hakkında mesaj gönderdi. şu an meşgul olduğum için gönderdikleri linklerden birini ekliyorum. birkaç saat sonra ayrıntılı bir düzenleme yapacağım.

    im back baby aşağıdaki linki eklememi istedi.

    https://twitter.com/…luk/status/1526483822694612992

    crazy tiftik de bana gerçek niyetin ne olduğunu gösteren aşağıdaki mesajı attı.

    "chp'nin bu projesinin altında gülay yedekci'nin imzası var. kanun teklifi olarak meclise sunulacaktı. atatürk havalimanı 11 milyon m2, iç hat/dış hat kullanımı 350 bin m2. kent park projesi kalan 10 milyon m2 alan için geçerli. pistlerin, binalarin yikimi gibi bir sey soz konusu degil.

    https://twitter.com/…?s=20&t=kpluzt8wvkt7s10sutwmkg

    bunu edit olarak eklersen sevinirim ki "adam hakli" diyenler gorsun gercegi. bugun hala yalanlarina devam ediyor."

    im back baby, crazy tiftik ve diğer aklı başında yazarlara çok ama çok teşekkür ederim.

    kınama editi: kemal kılıçdaroğlu başa geldiğinde dinleme yapmayacak mı sanıyorsun ve her şey bitti de ke-mal'ın telefonlarının dinlenmesi mevzusuna takıldık diye mesaj gönderen ve insanca iletişim kurmayı beceremeyerek türlü küfürler yollayan gereksiz kişiler var. küfür edenleri zamanın ötesine gönderdim fakat soruları yanıtlamak istiyorum.

    olaki kemal kılıçdaroğlu benzer bir şekilde iktidar olduğunda telefon benzer şekilde telefon dinlemesi yaptı. bu da hukuksuzluktur. savcıları göreve davet ederiz ve arkasında durmayız. fakat kemal kılıçdaroğlu yılların memuru. memur adam kurallara riayet eden bir adamdır. daha evvel bu tip bir olayla adının anıldığını duydunuz mu? ne bu peşin hükümlülük.

    ve evet aklı sıra ismini garip yazarak hakaret ettiğini düşünen arkadaş ve benzer zihniyettekiler. herhangi bir kişinin telefonlarını savcılık kararı olmadan dinleyemezsiniz. savcılık kararı da ancak ve ancak ortada bir suç varsa çıkar. bugün muhalefet liderinin telefonunu dinleyenler yarın senin yatak odana kadar girer sesini çıkartamazsın. aleni bir şekilde halkın algısıyla oynayabilmek amacıyla dinlemeler yapılıyor iddia doğruysa. etrafta casuslar gezinsin, telefonların dinlensin, yazışmaların izlensin de iktidar aleyhine en ufak bir eleştiri yönelttiğinde hakkında davalar açılsınsın mı istiyorsunuz nedir?
  • muhelefetin içine yerleştirilmek istenen truva atı ümit özdağ yemeden içmeden muhalefete çakıyor. bunu göremeyecek kadar kör ve iqsuz muhalefet seçmeni. vay amk

    edit: dün fazla çetrefillendiremeden girdiğim entrynin üzerine çok büyük çoğunluğu entry'nin farklı kaynak ve linkle desteklenmesi içerikli mesajlar geldi. kılıçdaroğlu, saray'ın trolleri ile birlikte aynı dilin ve içeriklerin paylaşıldığı bu video üzerine şu açıklamayı yapmış.
    https://twitter.com/…luk/status/1526483822694612992

    projenin tamamının anlatıldığı bir diğer video: https://twitter.com/…?s=20&t=kpluzt8wvkt7s10sutwmkg
  • baymistir artik, yeter. tek amaci iktidara yaranmak olan adamin attigi tweet, inanilmaz sekilde izliyorum.

    sunu paylasmaktaki amacin ne olabilir? chp'nin 2018'deki projesini yarım saatte bulup inceledin de mi bu tweet'i atıyorsun?

    chp'nin bu projesinin altında gülay yedekci'nin imzası var. kanun teklifi olarak meclise sunulacaktı. atatürk havalimanı 11 milyon m2, iç hat/dış hat kullanımı 350 bin m2. kent park projesi kalan 10 milyon m2 alan için gecerli, pistlere binalara dokunmak gibi bir durum yok.

    simdi bunu hadi bilmiyordun, artik ogrenmisindir dunden beri ama bugun hala yalanina devam ediyor, yine arastirmadan konuyu saptırıyor.

    amac belli, tek amacin olabilir:
    ak troller ile ayni videyou alelacele paylasip, kk'nin bu konuda alacagi destegi ve yaratacagi gundemi sulandirip, iktidarin ekmegine yag surmek.

    ustelik sen daha bugun yikimi coktan kabul edip, kimseye laf edemeyip, milyarlarca dolar daha harcayip yeni havalimani yapacagim gibi sacma sapan bir oneriyle gitmissin, halkin gazini almak icin de kuvayi milliye ismi gibi populist oneriler getirmissin.

    1) davutoglu'na laf et ama esas kisiye erdogan'a laf edeme.
    2) soylu'ya laf et ama bahceli'ye laf edeme.
    3) multecileri gonderecegim de erdogan'dan cok muhalefete laf et, kemal kilicdaroglu 2011'den beri ayni seyleri soylemesine ragmen multecileri gonderecegim demedin diye iftira at, git iktidar yerine kendisini duelloya cagir.
    4) akp'nin en buyuk alternatiflerinden biri iyi partiyi ve aksener'i fetoculuk ile sucla.
    5) kaftancioglu teror ovgusunden ceza almamis olmasina ragmen oyle ceza almis gibi yalan soyle.
    6) en guclu 2 adaydan birini (imamoglu) hdp ile, pkk ile karala ki sagdan oy alamasin, en guclu diger adaya (yavas) kendi isteginin ve rizasinin disinda sahip cik ki "kurt dusmani" kesmin adayi olarak solculardan ve kurtlerden oy alamasin.
    7) mansur yavas'i rahatsiz etmesine ragmen aciklamaya devam et ki -cumhur ittifakinin en buyuk istegi olan sey- millet ittifaki baskan adayini aciklatmaya zorla.

    akp'den kurtulacagimiz, millet ittifakinin basarili kapsayici politikalari sayesinde cumhur ittifakini her ankette gectigi anda ortaya cikip, herkesi eski sig siyasete zorlayarak millet ittifakinin anketlerde kararsizlar dagitilmadan 49-50 cikan oy oranini dusurmeye calisiyor.

    daha orgutu bile yok, teskilati bile yok, muhtemelen secime bile girmeyecek ve sozde almaya calistigi oylari erdogan'a ikram edecek.

    edit: utanmadan devam ediyor. inanilmaz mide bulandirici, tek amaci gundem degissin, iktidarin emegine zeval gelir ve aman yikim durur diye korkuyor herhalde.
    bu sefer de twetini alintilayip: "canan kaftancıoğlu atatürk havalimanını önüne yarın chp’lileri çağırmış.2 yüzlü utanmaz siyaset böyle olur. hem bahçe projesini akp bizden telefonunuzu dinleyip çaldı diyeceksin hem yıkımı protesto edeceksin.canınız cehenneme atatürk düşmanı kadrolar.kandırmayın vatanseverleri"
  • muhalefeti eleştirecek elbette. türkiye’de halihazırda bir muhalefet zaten yok. muhalefetim diyen birileri var yıllardır.

    saygıyla hoca.
  • mhp ve devlet bahçeli'ye tek kelime edemeyen ümit arkadaş, yine muhalefeti eleştiriyor. s.soylu operasyon çocuğu derken haklı galiba. seçimde %5 muhalefetten oy koparıp, o oyların çöp olmasını sağlayacak. ortaya çıktığından beri tek yaptığı şey muhalefet tarafını yıpratmak. atanamamış m.ince olayı.
  • akp'nin beslemesi,sarayın kapı kulu kiralık ümit özdağ'ın kendine yakışan paylaşımı.

    ilk seçim sonrası türk siyasi tarihinden silinecek olmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
  • gerçekten resmen muhalefete muhalefet yapıyor, hayretler içinde izliyorum. muhalefetin her adımında bir boşluk arayıp bir yerden onları eleştirmeye çalışıyor.

    bu tweetine gelirsek, eğer chp böyle bir tutarsızlık yaptıysa bu eleştiri konusu yapılabilir ama konuşmanın tamamını dinlemeden, bahsedilen planı dinlemeden muhalefeti vurmak adına aceleyle bu videoya atlaması normal midir ümit özdağ'ın? atatürk havalimanı kimbilir kaç milyon metrekare bir alan.. chp'nin 2018'deki projesini yarım saatte bulup inceledin de mi bu tweet'i atıyorsun? belki esas kıymet olan pistleri yıkmayacak (şu an pistler yıkılıyor), diğer alanları değerlendirecek.

    ben kendi adıma ümit özdağ'da asla iyi niyet görmüyorum. şahsi kanaatlerimdir, kendisinin seçimde alacağı yüzde 0,3 oyun yüzde 0,01ini oluşturan sözlükteki fanları lütfen özelden yazmasın. isteyen entry girer görüşünü yazar
  • resmen bu adam yüzünden chp secimi kaybedecek. japonya'ya dön ümit özdağ bu vatan senin değil.
  • 2023 seçiminden sonra esamesi okunmayacak olan gereksiz şahsın attığı tweet. geçen gün cevheri güven'in ümit özdağ hakkında yaptığı videoyu izledim. adam lokum gibi anlatmış, yarım saatte alim oluyorsunuz. izlemenizi tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap