• urfa'nın bozova ilçesinde suriyelilerin, 10 yaşındaki bir erkek çocuğuna cami tuvaletinde cinsel istismarda bulunması iddiası sonrası ortalık karışmış durumda.

    başka link.

    edit: şüpheliler tutuklanmış. ortalığın sakinlediği belirtiliyor.
  • bu tarz olaylar gittikçe artıyor. herkes patlama noktasına çok yakın. gittikçe daha kötü toplumsal olayların olmasından endişe ediyorum. bazı şeyleri görmek için celal hoca olmaya gerek yok.
    edit: düzeltme
  • az önce twitter pardon x üzerinden haberim olan olaylardır. bu güne kadar neredeydiniz demezler mi adama?

    kaynak
  • bir dahaki seçimde yüzde 99 oy vererek buna sebep olanlara en güzel cevabı verecek ilimiz.
  • yiyin birbirinizi ete para vermeyin sikin birbirinizi göte para vermeyin.

    edit: yukarıdaki at kafası benim nasıl bir insan olduğumu biliyor gibi idraktan bahsetmiş, üstelik bu hengame bir iddiadan başka birşey değilken. mevzu komiklik ise sen ve sözlüğün duyar kasan mericleri zaten yeterince komiksiniz.
    türkiye bu hallere gelecek bir devlet değildi! son yıllarda doğrudan ve dolaylı olarak herkes bunlara müsaade ettiği için bu görüntüleri izler olduk. o nedenle entry'nin başındaki cümlem hala geçerlidir. şimdi bir kenara çekilerek konfor alanında rahatça nefes alabilirsin.
  • %64.86 oy oranı diyorum başka da bir şey demiyorum.
  • bunun gibi birçok olay geçiştirildi ya da halk duymadan üzeri örtüldü. bunlar geldi geleli suç oranları arttı. birçok suç haberine bakın, suriyeliler, afganlar vb çer çöp tayfa. ister ırkçı deyin, ister faşist umrumda bile değil. siz uyudukça onlar çoğalıyor. yakında kendi vatanında azınlık kalacaksın ve inan onlar sana acımayacak senin acıdığın gibi. kendine gel, hiçbir şey yapamıyorsak bu olayları gündemden düşürmeyelim. hâlâ birçok basına düşen suç haberini bile sonradan "suçu işleyenler türk" diye değiştiriyorlar. uyuyorsun, farkında değilsin. 9 yaşında bir çocuk bunu yaşayan unutma.
  • türk sabreder ve iş çıkmaza girince patlar. kürt direkt patlar ve tutamazsınız. kardeşlerimiz olan kürtler patlarsa onların yanında biz de patlarız. türkiye patlar.

    (bkz: gerekirse zorla gideceksiniz)
  • urfa da geçen gün köpeğe tecavüz ediyorlardı. şaşırmadım köpeğe tecavüz eden çocuğa da tecavüz eder.
hesabın var mı? giriş yap