• çünkü yaşasın turizm.
    insan sağlığını umursayan yok, turistlerden gelen dövizi seven çok.
    inmese bile indirirsiniz siz.

    edit: ne ipe sapa gelmez mesajlar geliyor. sanıyorlar ki bunlar ve bunların dükkanları açılsın tekrar diye bu tam kapanma yapıldı - yapılmaya çalışılıyor. halkı 15 aydır düşündüler mi? ha evet, 1 kere 1000 tl vererek düşündüler. ha bir de patates soğan çuvalları verildi. afedersiniz unuttum. adamların tek düşündüğü gelecek turist ve döviz. senin dükkanın değil, şunu sokun artık kafanıza.

    edit2: aynen kanka vakalar düşecek 5binin altına. 2 mayıs'ta yani haftasonu antalya'da iç içe eğlenen, hatta tüm türkiye'de iç içe eğlenen turistler pazartesi günü itibari ile izin belgeleriyle çalışmaya çıkan tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşlarıyla temas halinde olacak. sen sanıyorsun ki orada korona yok. öyle sanmaya devam et. o partide yayılan virüs, geziyor yine. alkışlamaya devam edin.

    edit3: anlamak istemiyorsunuz sanırım. turiste serbest, vatandaşa yasak var. bu virüs turist - vatandaş mı dinliyor? hala anlamamakta ısrarcısınız. turistin dövizi değerli değil de sen değerliysen paranla yurtdışına çıkıp bu turist gibi eğlenebiliyor musun bakalım? cebindeki parayı x10 yaptığında canın yanıyorsa otur da bir düşün.

    edit4: tam bir troll engelleme başlığı olmuş bu arada. teşekkürler sayın ets tur sahibi bakanımız ve mükemmel öngörüleri.
  • 3 tane boş bkz veren yazar varken yazar olamıyoruz @ssg allah seni bildiği gibi yapsın..
  • olum müthiş bir ülke değil mi ya, yemin ederim vatandaşı olmasak acayip eğlenceli ülke ya.

    vaka predictor bir bakan açıklaması.
  • ne yapsak inecek zaten,
    oynayın, devam!
  • merkür retrosu ve 2022 yılının muhtemel olayları hakkındaki fikirlerini de merak ettiğim sayın bakanımızın kehanet niteliğindeki açıklaması. covid'den ölmezsek, delirerek öleceğiz.
  • bunu zaten rte demedi mi ya. olum bugünden indirin bari yalandan kapanma ile milleti oyalamayin. zaten kapanma yok. açık havada yürüyüş yapmak isteyene var sadece yasak.
  • sizden ayrı günlük vaka 100 bin çıksın isteyenlerden ayrı tiksindim artık.
  • arttırıyorum haziran'ın 15inden sonra ülkede vaka kalmayacak hastalık bitecek eylül sonu gibi tekrar aramıza katılacak covid.
    döviz getiren turistler herkesten ve herşeyden daha kıymetli unutmayalım.!
hesabın var mı? giriş yap