• (bkz: internazionali bnl d'italia 2019) yarı final maçı... tsi 18'de başlayacak.

    4 nolu seribaşı pliskova, sırasıyla tomljanovic, kenin ve azarenka'yı yendi. son iki maçta setlerde geriden geldi... hatta kenin maçında ikinci sete de kötü başlamıştı.

    maria sakkari ise ilk kez büyük bir turnuvada yarı final oynayacak. yunan tenisçi, pavlyuchenkova'dan sonra toprakta iyi oynayan kontaveit ve kvitova'yı yendi. çeyrek finalde de mladenovic'i final setinde 6-0 yendi.

    iki tenisçi bugüne kadar sadece bir maç yaptılar ve o da tam bir sene önce roma'daydı. sakkari setlerde geriden gelerek kazanmıştı. bu sefer daha tecrübeli ve daha fazla özgüvenli bir sakkari var.
  • dominik thiem'in görüştüğü kız (mladenovic), sakkari karşısında 0-3'ten geri gelip seti aldı, ikinci seti sakkari aldı. üçüncü sete giden maç ilgilenen ilgilenmeyen herkes için (elim kumandaya çarptığı için maruz kaldığım) kenyaspor vs sakk maçı ve türevlerine şahane bir alternatif.

    yakari'yi anmadan geçmeyelim. tuttu yakkariiiii
  • sakkari'nin iyi başladığı, tecrübeli pliskova'nın bitirdiği maç...

    . sakkari maça mükemmel başladı, 4-2'te kısa yağmur arasından sonra sakkari sürekli hatalar yaptı ve karolina seti 6-4 kazandı.

    . ikinci setin başından sonuna kadar iki tenisçi de servislerine tutundular. pliskova başarılı servislerle rakibinin servis kırmasını engelledi. son oyunda sakkari çok fazla hatalar yaptı ve ilk set gibi 64 bitti.
hesabın var mı? giriş yap