• küçükken izlediğim çizgifilmlerde adam koşarak uçurumun kenarına geldikten sonra birkaç saniye daha uçurumda koşmaya devam ederdi. sonra birden duruma ayıkıp aşağı baktığında altında boşluk olduğunu görünce düşmeye başlardı. kısacası seçimler geçene kadar on gün daha boşlukta koşacağız, kararın tercümesi budur.
  • elinizi çabuk tutun.
    seçim sonrası başka önlemlerle yine masaya koyulur.

    kredi kartı ile yapılan her alışverişe günlük faiz işleme projeside yakında hazırlanır. herkes elimdekini döküp bozdurup harcaması için her türlü senaryolar hazırlanıyordur.
    beter olmaya layıkız. vurun mühürlereeee.
  • iş bankasının hala kk taksitli nakit avansı kapalı.kararı uygulayacaklar mı görücez
  • muhtemelen streisand etkisi yaratacak durum. ptesi daha once nakit avans kullanmamis hatta nakit avans ne bilmeyen insanlar bile nakit avansa abanacak. onceki kararin alinmasina neden olan durumu daha da kotulestiren bir karar olmus olabilir.
  • geçen gün iptal edilen kmh limitlerinin geri getirilmesi hususudur. siyasidir seçmen kararını etkilememesi için yapılmıştır.
  • karar daha yeni çıktı durun bankalar uygular. şu an küfür etmekle meşguldürler. sürekli saçma sapan yeni iş çıkarıyorlar. tatil günü yine pc başına geçtiler.

    bankaların limitleri çok açmayacağını tahmin ediyorum bu arada. 1,36 oran resmen soygun. limitiniz varsa çekin atın kenara.

    tanım: bu sistemi daha çok ay sonunu getiremeyen akp seçmeni kullanıyordu. ikinci tur öncesi yapılması ilginçti zaten. rte’nin muhtemelen mb’yi fırçalaması sonrası alınan kararlardır.
  • bir çok bankanın farklı bahaneler ile uygulamayacağı karar. 10 gün sonra ülke büyük bir karanlığa bürünecek. bankalar risk alır mı hiç.

    edit : bir çok mesaj alıyorum. bankalar açmamış nakit avans alımlarını. risk almaz bankalar boşa bakmayın.
  • sistem güncellemesi zaman alır. içiniz rahat olsun. eski sisteme hiç bir kısıtlama olmadan geri dönme kararı bankalara iletilmiş yani.
  • 20 senedir diyoruz bu cahiller ülke yönetemez- öyle bir bilgi ve becerileri yoktur- adamlar merkez bankasının kötü güne sakladığı ihtiyat akcesini yemiş- daha ne diyelim
    seçimden sonra kazanırlarsa hemen uygulamaya alırlar- niyetleri bellidir
    kredi kartı kullanımının yaygınlaşması ile yarattıkları ekonomik buhrana rağmen oy alabiliyorlar- tamamen kuru maaşa bıraksanız toz zerreniz kalıyor mu ? 94 ve 2001 de bu imkanlar yoktu- su an o dönemlere ek olarak gıda ve konut enflasyonu da yaşanmasına rağmen bunların bu çarkı cevirebilmesinin ana sebeplerinden biri vatandaşı borçlandırma kolaylığı
  • meali "ananızı bellemeyi seçim sonrasına erteledik ama seçimden sonra hiç şansınız yok illa belleyeceğiz" olan karardır.
hesabın var mı? giriş yap