• ya abi eyvallah yeni takım alışma süreci vs.bu kadar da kişisel hata olmaz sen amatör değilsin.koskoca şampiyonaya katılmış bir takımsın.padden at gibi dalıyor ward olmayan kör noktalara.aynı hatayı defalarca yaptı defalarca yazdık.korkak oynamanın kimseye faydası yok sıfır çekeceğini az çok herkes biliyordu zaten.kaybedecek birşeyiniz yok neden bu kadar korkarsınız ki? neyse sağlık olsun umarım hatalarından biraz olsun ders çıkarırlar da seneye yüzümüzü güldürürler.
  • http://prntscr.com/gxg9fc

    crash takımla beraber türkiye'ye geliyor sanırım.

    gerçekten çok sevindim. move'a nazaran daha agresif bir junglera ihtiyacımız var. move'un şampiyon havuzu hem sıkıntılı hem de şampiyondan beklenen verimi rift'e tam yansıtamaması takıma zaman zaman ağır mal oldu. fakat crash ile yakalanan uyumu worlds'de görmemek için move'u ilâh bellemek gerek.

    worlds'deki bütün başarılarımızın altında crash'in imzası var. başarılarımıza kaybettiğimiz bütün seriler de dahil. yanlış anlaşılmasın; kaybettiklerimize ben seviniyorum. gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu bizim için. yaşanabilecek bütün talihsizliklere rağmen bir son dakika oyuncu değişimi ile rift'e iddialı bir şekilde çıktık ve alnımızın akı ile kaybettik. ben hiç üzülmüyorum. bu durumu biraz karmaya yorarak onca talihsizliğin beraberinde getirdiği cevher gibi bir oyuncu kazandığımızı düşünüyorum. sanırım son ssg maçıydı, 100% kp ile oynamıştı.

    dilerim ki gelir. dilerim ki türkiye'de yaşamaya adapte olabilir. dilerim ki gelir ya.

    emre, sina bey; getirin abi şu adamı ^?^

    edit: ilk ssg maçıymış.

    http://prntscr.com/gxlhus
  • gelelim sezon öncesi oyuncu yama notlarına.

    move ayrıldı. evet. kendi isteği süsü verilmiş olsa da altında yatan neden çok büyük. bu takım bir sene önce kuruldu. çok değil. henüz bir yaşını bile doldurmadı fakat birinci yaşına çok büyük başarılarla girecek. önce msi, ardından tcl summer split ve 2017 worlds başarısını yakaladılar. worlds bir başarıdır. kalkınmakta olan ekosistemimizde adımların doğru atılması sonucu worlds biletine çok rahat bir şekilde erişebileceğimizi göstermiştir.

    move ile lokal bir başarı elde ediyorduk. ligi domine etmek bizim için çok olaydı. çünkü latee açılan bir bot laneimiz ve her hareketi oyunu doğrudan etkileyen yetenekli bir mid lanerımız vardı. top lanedeki tecrübe zenginliğimiz ise tfleri kolaylaştırıyor, oyunu daha kolay okumamızı sağlıyordu. sonuçta senelerdir bu oyunu oynamakta thaldrin. rakibin ne yapabileceğini kestirebilen, diğer oyuncularımız yanında bu açıdan sivrilen bir yetenek bizim için. peki ya move?

    eu/na lcs patenti bir oyuncu move. mevsimlik işçi gibi aslında. belli birkaç başarısı dışında pek bir esprisi olmadı move'un. bu mindset ile de olamayacak. bir oyuncu düşünün ki earlydeki domine gücünü sadece ama sadece mid laneden, yani bir koridordan alsın. bakın, orman metası oynanmaya başladığından beri orman da bir koridor olarak kabul ediliyor fakat move henüz daha kendi koridorunda oyundan düşme noktasına geliyor. oyunu okuyamıyor veyahut meta şampiyonları konusunda büyük bir sıkıntı çekiyor; ki bunu tcl summer split'te gördük zaman zaman. büyük ihtimalle chaser yeni ormancımız.

    japone; sezon boyu kendini geliştiren isimlerden biri. tfleri okuması kuşkusuz. özellikle padden ile uyumunu düşünürsek ikilinin birbirini iyi tanıdığını ve birbirlerinin oyun stillerine çok iyi bir şekilde adapte olduklarını söyleyeyebilirim fakat bu lane sonradan açılma konusundaki sıkıntısını aşamadı. earlyde pasifleşen bir lane yerine neden daha agresif bir lane tercih etmesin fenerbahçe? aranan early dinamosu büyük ihtimalle zergy olacak. hem alt koridorda istenen mobilite doldurulmuş olacak hem de botun early gamei artık agresif bir kompozisyona tedirgin olmadan kucak açabilecek.
  • frozen ama düzenliyor.

    https://redd.it/7dtdru
  • japone ile yollarını ayırmış takım. bu karar doğal olarak çok tepki topladı. sosyal medya yorumlarında çok tepki veriliyor yönetime.
    hem japone'nin bu takıma kattıkları hem de zaten yetenek olarak daha iyi bir support bulmanın zorluğu bayağı yoracak bizi. kendisi yerine tek aday, yabancı sınırı göz önüne alınırsa, dumbledoge. fakat o da bir kaç gün önce nalcs'e gitmek istediğini söyledi. bir başka aday zergsting supermassive ile anlaşacak gibi duruyor. kalkıp rogu gelmesin de...
    bunun yanında move da takımdan ayrılmak istediğini söylemiş. bunu frozen duyurdu. kendisi şimdi master seviye bir koreli yabancı oyuncu bakıyormuş. ingilizce önemli demiş. başvuruları kabul ediyor. belli ki gene en iyi anlaşabilir olduğu birini arıyoruz.
    frozen demişken 2018 yılında da bizde olacak kendisi.
  • thaldrin ve zergsting çok birlikte stream yaptığından dolayı muhtemelen yeni supportunun zergsting olacağı fenerbahçe derneği e-spor takımı.
  • thaldrin ve zergsting birlikte çok stream yaptığından dolayı muhtemelen yeni supportunun zergsting olacağı fenerbahçe derneği e-spor takımı.
  • zergstingi transfer etmiş ve çok iyi yapmıştır.
  • bugün twitter sayfasından yenilenen sözleşmeler ile ilgili paylaşım yaptılar. takımın yeni support oyuncusunun onur " zergsting" ünalan olduğunu açıkladılar. aynı zamanda thaldrin ve padden ile de sözleşme yenilediklerini belirttiler. takım hemen hemen şekillendi diyebiliriz. şu an tek belli olmayan rol orman kaldı. scouting işi frozen'a emanet edilmiş sanırım o da dün bana dm atın gibi bir şeyler paylaşmıştı, bugün öyle bir paylaşım göremedim sanırım birileri uyardı profesyonel bir hareket değil gibisinden. umarım orman rolü için ince eleyip sık dokurlar, orman rolü belki de oyundaki en önemli rol.
  • duyumlara göre frozen'a 200k dolar ödeyeceği söylenmekte.
hesabın var mı? giriş yap