• babamı temmuz ayının 22’sinde böbrek ağrısı şikayeti ile bakirkoy devlet hastanesi kaldırdık. yapilan teklikler sonucunda böbreğinde büyük bir taş bulunduğu, bunun ya ameliyat ile alınması gerektigi yada laser ameliyat gerektiğini belirtildi. devlet hastanesinde ameliyat icin bir ay sonraya gün alındı.
    biz ağrı kesici ilaclar ile ameliyat gününü beklerken, ameliyatı yapıcak doktor izinden dönüş yapmış, arandık. hemen hastane gelin ameliyatınız öne alındı diye. apar topar o psikoloji ile babamın kanuni hastanesine sabah saat 9 gibi yatışı yapıldı. kalp damarlarından biri tıkalı oldugundan, lokal anestezi ile yapılacağı belirtildi ve beklemeye başladık. saat 13:15 da ameliyata girdi. saat: 17:00 ameliyattan çıktı. odaya getirdiler biz hasta yakını olarak haliyle ameliyatı yapan doktoru beklerken, doktor bey bir ssat sonra odaya gelip, ilk etapta laser ile yapılması planlanan ameliyatın, taş bulunamadığından cerrahi işlem ile alınması kararını vermişler. cerrahi ameliyattan bize hiç bahsedilmedi. ve doktorun açıklaması; taşın tehsis koyulduktan sonraki 15 gün icinde düşmüş olduğunu ve taşı bulamadıklarından bahsetti. yani bu adamlar doktor demeyeceğim, babamı boşuna kestiler resmen. insan bir röntgen demi çekmez ya.
    edit: imla
    edit: şimdi eczaneden ilacı alamadık, neden; geri zekalı asistan reçeteye kaşe vurmamış. hastene geri gidip bir ton özür ile yeniden reçetemizi aldık. rezalet üstüne rezalet yani.
    çok gergin çok kızgınım. avukat arkadaslardan ricam bu konuda ne yapabileceğimiz konusunda aydınlatırlar ise mutlu olurum.
  • teşhis konulduktan sonraki 15 gün içinde düşen taşı cerrahi müdahaleyle mi aramışlar ?

    bulunamayan taşı cerrahi müdahale ile almaya nasıl karar vermişler ?
  • nereden baksan rezalet. ama sgk değil hastane rezaleti.
    hadi diyelim lazer için adamı aldınız lan taş yok dediniz.
    bir ultrason, ne bileyim ct falan çekmediniz mi? lazerde neyle bakıp göremeyip, neyle bakıp görüp ameliyat kararı aldınız?
    yoksa sonuç beklenmeden mi açtınız hastayı?
    kafamda deli sorular.
hesabın var mı? giriş yap