• sivasspor'un 4.torbadan, rangers'ı geçmesi durumunda galatasaray'ın 2.torbadan katılacağı kura çekimidir.
  • 1.torbadan gent, 2.torbadan real sociedad ve 3. torbadan hoffenheim'ın sivasspor'a rakip olacağını tahmin ettiğim kura çekimidir. sivasspor belçika ekibi gent'ten belki bala göte 1 puan alıp ülkemize dönecektir.
  • gent
    qarabağ veya paok
    eğer 2. torbadan paok çekmezse 3. torbadan aek, eğer 2. torbadan paok gelirse 3. torbadan maccabi tel-aviv veya hapoel beer-sheva
    sivasspor
  • sivas icin en iyi ve en kotu senaryolarin asagidaki gibi olacagi kura cekimidir....

    en iyi senaryo

    1. torba - gent/braga/celtic
    2. torba - karabag/kizilyildiz/ludogorets
    3. torba - beersheba/molde/maccabi

    en kotu senaryo

    1. torba - arsenal/spurs/napoli
    2. torba - sociedad/leicester
    3. torba - milan/hoffenheim/feyenoord

    edit: sivas'in rakipleri villarreal, karabag ve maccabi oldu... 2. ve 3. torbadan gelebilecek en iyi takimlar geldi denebilir... birinci torbadan da makul sayilabilecek bir takim cekilmis... asgari 7-8 puan alinabilmesi lazim su grupta... villarreal'in diger takimlara karsi gosterecegi hakimiyete gore grup ikinciligi bile hayli muhtemel...
  • sivasspor, villareal, qarabağ ve maccabi tel aviv grubuna düştü.

    bence hem sivasspor hem de qarabağ için iyi bir kura oldu. villareal gruptan çıkar o ayrı ama 3. torbadan maccabi tel aviv gelebilecek en uygun rakiplerden biri bence. sivasspor için de qarabağ 2. torbadan gelebilecek en uygun takım.

    yani %66 ihtimalle bir türk takımı grupları geçecek görünüyor. umarız hak eden kazanır.
  • villarreal,qarabağ,maccabi tel aviv,sivasspor.

    şuraya bak resmen konferans ligi grubu.başakşehir'in kurasından sonra ülke puanı için sivas bir şeyler yapabilir.
    iskoç takımları ise zor kura çekti.
    -celtic'e , sparta prag,ac milan ve losc lille gelirken
    -rangers'a ise benfica,standard liege ve lech poznan geldi.

    belki 12.lik korunabilir.
  • unai emery gibi avrupa ligi tilkisi bir hocanın olduğu villareal ile aynı grupta olmak can sıkıcı olsa da karabağ ve maccabi, sivas adına çok iyi oldu. umarım sivas-villareal maçı da son maç olarak sivas'ta olur.

    çekilebilecek en iyi kura.
  • şanlı sivassporumuz alacağı puanlar ile kardeş karabağ ile inşallah guruptan güle oynaya çıkacaktır. ayrıca şanlı sivassporumuzun yer aldığı gurup başta kayseri, malatya ve trabzon'dakiler olmak üzere içerideki şanlı sivasspor düşmanı ermenileride üzmüştür, çatlasınlar.

    edit : allah utandırmasın.
  • (bkz: 2 ekim 2020 sivasspor'un grubu) lokum gibi kura. ancak değinmek istediğim şu hala bir tek bein'in bu konuda yorum yapması türk futbolu için kendini getirdiği yerin nedeni olarak göstergedir.
  • temsilcimiz sivasspor'un kendisi adına gayet makul bir gruba düştüğü kura çekimidir. transfermarkt değerlerine bile baksanız sivasspor maccabi ve karabağ'dan üstün. villareal grubun net favorisi ama sivas bu grupta ikinci olabilecek güce sahip.

    uefa ülke sıralamasında bizim hemen altımızda bulunan iskoçya'nın iki takımı celtic ve rangers'in zorlu gruplara düşmeleri de güzel oldu. umarım onlar gruptan çıkamazlar ve sivasspor kupada gruptan çıkıp üst turlara yükselir.
hesabın var mı? giriş yap