• bu cinsi kontrolsüz şekilde evlerinde bakan gerizekalılar pitbull cinsiyle birlikte yok edilmeden bu haberler bitmeyecek. koyduğumun hayvanları.
  • hayır videoyu çeken beşeri neden müdahale etmemiş acaba diye sordum kendi kendime.
  • ulan acaba paralel bi evrende pitbull -bunlar dünyanın hükümdarı, bizler de evcil hayvan olmuşuz-, "40 adamin 15 yasindaki kiza tecavuzunu gorup de, “insani da sikeyim, besleyenini de” falan gibi bir sey dusunuyor mu?

    dogadaki en vahsi hayvanin, diger hayvanlarin vahsetine kufretmesi falan baya ironik.

    kesinlikle pitbull savunucusu degilim. sadece sizden tiksiniyorum.
  • psikolojik rahatsızlığı olanlar sakın izlemesin dediğimdir.

    bu köpekleri başıboş bırakıp yaralama veya öldürme gibi vakalara sebebiyet verdirenlere kasten yaralama ve yahut kasten öldürmeden dolayı ceza verilmelidir. en azından teşebbüsten dahi ceza verilse yeridir.

    kendimi toparlamam lazım...
  • ''köpekleri nasıl yetiştirirseniz, öyle davranır'' diyen orospu çocukları, duyar kasmaya gelir birazdan. bu it sürülerini, sahipleriyle beraber kırbaç vura vura öldürülmelerinde bir sakınca yok.

    edit: hala eğitim falan diyenler var şaka gibi. bu hayvanlar eğitilmez, bunlar canavar. bunları ne kadar eğitirsen eğit, bir kıvılcım bile yeter gözünün dönmesi için. siktirin gidin golden falan besleyin
  • sırf bu gibi olaylar yüzünde bireysel silahlanmaya sıcak bakıyorum.
    bunları da vuracaksın, sahiplerini de vuracaksın.

    sonra siktir olup polise mi gidersin, evine mi dönersin bilmiyorum.
    hiç de vicdan yapmam, kimse kusura bakmasın.
  • seri katil falan hikaye 2 pitbull al sal birinin üstüne sonra benim minnoşlarım oyun oynuyordu dersin güzel iş bravo. silah ehliyeti gibi ehliyet verilmeli bu hayvanları besleyenlere bu gibi durumlarda cinayet zanlısı olarak yargılanmalı.
  • bi senin evinde beslediğin kedi var, bir aslan var, bir kaplan var, bir panter var; hepsi kedigillerden mi kardeşim evet. peki sen kedi zararsız diye, aslan da kedigillerden diye alıp onu evinde bekliyor musun?

    mevzu bu kadar basit sevgili pitbul savunucusu mal.

    tanım: kanımı donduran video.
  • yüzde yüz eminim pitbull sahipleri için bu videolar hiçbir anlam ifade etmiyor. kafada direkt "kesin hayvanları öyle yetiştirmişlerdir ama benim kızım dünya tatlısı .d .d .d" diye balonlar çıkıyordur. zaten daha detaylı düşünebilse insan denen daha da iğrenç türün bile bile yarattığı bu canavarları beslemez herhalde.
  • videoyu izlemiyorum, böyle bir şeyi görmeyi bırakın başlığı okumak bile çok kötü.
    bir defasında bir video izledim bu katil köpeklerle ilgili o bana yetti.
    allah belasını versin böyle köpeklerin.
hesabın var mı? giriş yap