• doğan grubu'nun ihaleyi kazanacağı aşikar olan ihale. ama sırf ercan taner faktörü yüzünden mehmet emin karamehmet'in varını yoğunu koyarak bu ihaleyi almasını diliyorum.

    (bkz: hagi hagi hagi hagi hagi hagi hagi hagi)

    (bkz: kim attı kral attı)
  • d-smart'ın alacağı görülen ihale.. doğan, bir şirketini bile feda eder bu ihale için. kaçmaz.

    görün o zaman digiturk nasıl kedi oluyor.. işte o gün, digiturk'e abone olma günüdür.. çünkü bedava noktasına kadar inecektir.
  • teleon, cine 5 ve lig tv'yi aldım ancak doğan gurubu buna sahip olursa kesinlikle almam.. ama maalesef d-smart'ın alacağı kesin gibi, hadi ailecek bekliyoruz bakalım..
  • öyle ya da böyle türkiye'ye high definition yayını getirmeyi başarmış gerçek anlamda bir dijital platformda süper lig maçlarını izlemek varken, d-smart'ın kazanmasıyla sıradan çanak antenden maçların seyredilecek olmasıdır. doğan grubunun bas bas bağırıp süper lig maçlarını alma iddiasıyla sıradan çanak antenleri pazarlaması ise ilk değildir. bunu yiyen bunu da yemiştir.
    (bkz: sansui free tv)
  • en kötü olasılığı şu an ispanya, ingiltere gibi ülkelerde olduğu gibi havuzun ikiye ve hatta üçe bölünmesi olan ihale. böylece bütün maçları seyretmek şimdinin iki hatta üç katına malolabilir. ya da ben sadece kendi evimizdeki maçları seyredecem ne de olsa burada para kendi takımıma gidiyor tarzı fantastik taraftarlık örnekleri de görebiliriz.
  • şifresiz kanalda maç izleme umudu ile beklediğim ihaledir fakat umutsuz bir bekleyiştir.

    edit: nasıl bir umutsuzluksa tezata düşürmüş beni.
  • kesinlikle digiturk'un kazanmasını istediğim ihaledir. tamam fiyatın çok abartılı olduğunun farkındayım. yalnız d-smart'ın kazandığını düşünürsek, maçları ilker yasin ve emre tilev gibi çok önemli(!) ama bizim hiç sevemediğimiz iki spikerimizin sunacağı aşikar. hem ihaleye d-smart'ın da girmesiyle rekabet ortamı oluşacak ve digiturk de buna göre hareket edip fiyatlarında indirime gidecek diye düşünüyorum.
  • d-smart denen gudik kurum alırsa hd yayın hikayesi de yalan olacaktır. digiturk senelerdir getiremedi, d-smart hele hiç oturtamaz. iki taraf birbirini yedikçe bir adım ileriye gitmeyen yayın sektörü ucuz reklamlarla, modası geçmiş teknolojiyle, üstelik de performansa göre kat be kat yüksek ücretlendirmeyle yine izleyiciyi mağdur edecektir. öyle güzel bir ihaledir.
  • d-smart denen dijital lüzumsuzluğun digitürk'ten bin beter şekilde futbolseverlerin bir taraflarından şırıngayla kan çekeceği aşikardır. zira bu d-smart adındaki platform her ne kadar ben ücretsizim diye bağırsa da işin aslı öyle değildir. aslında işin aslı şöyle hakim bey, aslı'yı ilk gördüğümde başlıyor işin aslı şeklinde uğur arslan mode on yapıp ortamı şenlendirerek bir o kadar da karagümrük yanıyor nidaları eşliğinde durumu izah etmek gerekirse; bu platformun kanallarından biri olan movie smart kanalında film izlemek için ekstra ücret ödenmektedir misal olarak. bu ücret eve fatura olarak gönderilmemektedir eyvallah fakat d-smart bayilerinden satın alınan kontör kartlar aracılığıyla ön ödemeli olarak film izlenmektedir. eğer digitürk saçmaysa, bu uygulama saçmalık kelimesinin sözlükteki karşılığında başka bir şey değildir.

    işin daha da vahim boyutu şifreledikleri filmler chuck norris filmleri, "alışveriş merkezinde panik", "uçak kaçıran terörist korsanlar" gibi saçma salak yapıtlardır. ulan ben onları gece ikiden sonra atv'de, show tv'de zaten izliyorum sana ne hacet?! tamam chuck norris filmlerini şifrelemek büyük bir iyi niyet göstergesi, o adamın filmlerini izleyerek solmuş bir jenerasyonun varlığı ortadayken. peki diğerlerinin açıklaması nedir o bilinmemektedir.

    ayrıca d-smart gelecek dertler bitecek mantığındaki gençlik, ilker yasin faktörünü nasıl olur da ihmal ederek böyle bir mutlu gülücükler saçar etrafa, o da ayrı bir merak konusudur.
  • beşiktaş'ın ligden çekilmesi, hakemlerin garip tutumları gibi anormalliklerle de ilgisi olduğu söylenen ihale.

    (bkz: beşiktaş)
    (bkz: d smart)
    (bkz: federasyon)
    (bkz: digiturk)
hesabın var mı? giriş yap