• baskalarini bilemem ama benim her turlu keten bermuda sort, uzerinde bildigin ceket ve ayakta sandalet ile kendi havamda takilacagim donemdir. isim de musait, keyfim yerinde. toprak tonlari tercihimdir. extra renk anlaminda turuncu, kiremit, kirmiziya kadar yolu var.
  • polo yaka tişört demode kalacak, giyenlerin sırtına ıslak odunla vurulurken, erojen bölgelerine cücük hareketi yapılacakmış, satış yapan mağazalarına da seri kundakçı dadanacakmış tamamen senkron şekilde.

    ve o muhteşem düğmeli yaka tişörtlerin yükselişine tanıklık ediyor olacağız...
  • her sene her yaz aslında hiç değişmeyen modadır.

    evde don-atlet (boxer a uygun bir renk tişört le de kombinleneblir...bu daha çok evli veya ponkisi ile yaşayan kardeşlerimiz için uygun olacaktır), dışarıda şort-tişört...

    ev gezmesine giden trendy cicişler için gelsin;

    ev gezmelerine (eşli pişti ya da arkadaş toplantıları da dahil) giderken aksesuar: bira, cips ve tabiiki arkadaşınızın "olm kol bozuk" bahaneleri üretememesi için extra ps3 game pad yatıya kalınacaksa, gece wc ye kalkma turlarında işe yarayacak ten renginize uyumlu yırtıksız boxer don...
  • polo yaka tişört, kot ve lacivert spor ayakkabıdan ibarettir. ya ne olacağdı?
  • siyah yazlık bot, (yazlık bot olmaz demeyin, var aq), yeşil kamuflajlı pantolon, kısa kollu, pantolonla uyumlu bir gömlek ve içinde haki renk t-shirt, ve yeşil nefteli yine kamuflajlı şapka, bu sene de çok moda olacak bence. ayrıca bu kombinasyon omuzlarda birer veya ikişer adet kırmızı renkli pırpırla daha zengin gösterilebilir.
  • tipki 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006 yillarinda oldugu gibi delikanli adamin (isi bu olanlar haric) umrunda olmamasi gereken bilgiler butunudur.
  • kendi adıma konuşursam, postal, kamuflajdır bu yazın modası. 347. dönem bekler.
  • kendisinden bir ricam var:

    nolur erkekte kirmizi pantolon modasini alsin gotursun.

    erkek turunden soguyacagim bu gidisle.

    edit: rica ederim kirmizi pantolon giymis tas gibi mankenleri ornek gostermeyin. onlarin kol kasi, karin kasi ve dahi adonis kasi var. elmayla armutu karsilastirmayalim.
  • eğer bu yaz sokakta bir kaç kişide gördüğüm gibi eşofman altı üzerine kare gömlekse korkunç bir şey. evlerden, hatta galaksiden ırak olsun lütfen. umarım ben tesadüfen görmüşümdür, böyle bir moda yoktur.
  • bu sene de, kısa şort ve timberland cinsi süet ayakkabı yer ederse modada; sikerim öyle modayı.
    hoş, zaten asker gibi giyindiğimi söyler durur arkadaşlarım da çok sıkıldım lan o kombinasyondan.

    erkek gibi giyinin lan! köselenin arkasına basın demiyoruz da şortun altına süet ayakkabıyı çekip, bir de fotr şapka ve camsız ray ban'i taktığınız anda ağzınızın ortasına vurasım geliyor.
hesabın var mı? giriş yap